Bugun...



Hakan Tütüncü, YÖRSİAD'ın konuğu oldu

Yörük Sanayici İş İnsanları Derneği (YÖRSİAD) yerel seçimler öncesi 'YÖRSİAD BULUŞTURUYOR' adı altında, Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adaylarını ağırlamaya devam ediyor.

facebook-paylas
Tarih: 27-03-2024 17:01

Hakan Tütüncü, YÖRSİAD'ın konuğu oldu

Yörük Sanayici İş İnsanları Derneği (YÖRSİAD)  yerel seçimler öncesi 'YÖRSİAD BULUŞTURUYOR' adı altında, Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adaylarını ağırlamaya devam ediyor.

Cumhur İttifakı’nın Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü YÖRSİAD’ın konuğu olarak projeleri hakkında bilgilendirmelerde bulundu. YÖRSİAD üyelerinin yoğun katılımı ile birçok dernek ve oda başkanının katılımı ile gerçekleşen toplantıda Ak Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse de yer aldı.

Toplantı öncesi YÖRSİAD’a yeni üye olan Alper Sert, Ayşegül Sağ, Hüseyin Kemal Dal, Okan Tahal, Önder Genç, Şevket Kök’e rozetleri ve Yörük keyfiyeleri konuk Hakan Tütüncü ve Ak Parti Ak Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse tarafından takıldı.

YÖRSİAD Başkanı Mustafa Alper Oral yaptığı konuşmasında, YÖRSİAD Buluşturuyor etkinliklerinde bu kez Cumhur İttifakı’nın Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü’yü konuk ettiklerini belirterek kendisine teşekkürlerini sundu.

Başkan Mustafa Alper Oral, “Bugün burada YÖRSİAD ailesi olarak yaklaşan yerel seçimlere yönelik bir diğer etkinliğimizi gerçekleştiriyoruz. Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adaylarımızı dernek üyelerimizin ve basınla buluşturduğumuz ‘YÖRSİAD Buluşturuyor’ etkinliğimizin konuşmacı konuğu derneğimizin her daim yanında olan bizleri hiçbir zaman yanlız bırakmayan, her daim tüm imkanlarını seferber ederek bize kalbini açan, Cumhur İttifakı Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı sayın Hakan Tütüncü’ye davetimize icabet ettikleri için çok teşekkür ediyorum. Sayın Hakan Tütüncü bugün bizlere Antalya’nın Altın Çağı vizyonunu anlatacak ve seçilmesi durumunda Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı olarak yapacağı projeleri anlatacak. Çıkmış olduğu meşakkatli ama bir o kadar da değerli yolda kendisine derneğimiz adına başarılar diliyoruz” dedi.

Cumhur İttifakı’nın Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, YÖRSİAD üyeleri ile bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “YÖRSİAD üyelerimiz ile bir arada olmaktan çok mutluyuz. Gösterdiğiniz ilgiye başta Başkanımız Mustafa Alper Oral olmak üzere tüm üyelerimize çok teşekkür ediyorum. İş insanlarımızla kentimizin kalkınması ve istihdamı için yaptığımız istişarelere önem veriyoruz. 31 Mart’tan sonra da geçmişte olduğu gibi yine birlikte birçok projede yer alacağız. Antalya’nın Altın Çağı vizyonumuz ile gelecek dönem büyük işlere imza atacağız” diye konuştu.

Hakan Tütüncü’nün, projeleri hakkında bilgilendirmelerde bulunmasının ardından, toplantı toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

YÖRSİAD Basın Servisi







Etiketler : Hakan Tütüncü

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EKONOMİ Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI