Bugun...



Haftada tek gün açılma çözüm değil

Kumluca Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Mustafa Çetin, dünden bu yana Kumluca'da yaşanan sebze pazarlarının açılması sorununa, başka bir bakış açısı getirdi.

facebook-paylas
Tarih: 04-05-2021 17:55

Haftada tek gün açılma çözüm değil

OLMAZ OLMAZ OLMAZ
Kumluca Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Mustafa Çetin,  dünden bu yana Kumluca'da yaşanan sebze pazarlarının açılması sorununa, başka bir bakış açısı getirdi.
Mustafa Köse ve Atay Uslu'nun girişimleriyle haftada bir gün Cumartesi günleri açılması planlanan pazar yerleri hususunda Çetin, bunun da çözüm olmayacağını savundu.
Kumluca Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Mustafa Çetin, yaptığı açıklamada şunları ifade etti;
"Birgün pazar açılmayla olmaz Etmeyin.
 Sağlık Bakanlığı başta #fahrettinkoca olmak üzere, tüm sağlık çalışanlarının gayreti ve ülkem insanının  1 yılı aşkın süredir sabrı ile geçen covid 19 sürecinde, vatandaşı  1 günlüğüne pazara yığmakla, pazarı açmaya 1 gün izinle, bu kadar gayrete darbe vurursunuz. Eğer sebze meyve pazarını, belli semtlerde her güne yayarsanız, hem yığılmanın önüne geçer, hemde bulaş riskini minimize etmiş olursunuz. İnsanlarda pazarın hergün açık olmasından dolayı, oralara yığılma yapmaz ve covid 19'la mücadelemiz darbe almaz. Hem üreten, hem tüketen, hem  pazarcı esnafı ve bu işten ekmek yiyen kesim, bu süreci daha az yarayla atlatır.
Karar verici mevkiler, Cumhurbaşkanımız sn. #RTayyipErdoğanın önüne öneri götüren bilim kurulu ve m.vekilleri, Allah aşkına böyle olmaz olmaz olmaz.
Nâcizâne tavsiyedir
Tabii en iyisini böyükler bilir".
Mehmet ALPTEKİN / KUMLUCA

 







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KUMLUCA Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI