Bugun...



Güvenli Okullar Projesi kapsamında lise öğrencilerine yönelik seminerler devam ediyor

2022-2023 eğitim öğretim döneminde ülke genelinde polis sorumluluk bölgesindeki okullar ile çevresindeki terör, asayiş, narkotik, trafik vb. konulardaki öncelik dereceleri ile sosyal, ekonomik, kültürel ve siyasal yapıları göz önünde bulundurularak analizler yapılarak, okullar dört öncelik derecesine ayrıldı ve “Güvenli Okullar Projesi Kapsamında” okulların daha güvenli hale getirilmesi amacıyla gerekli tedbirler alındı.

facebook-paylas
Tarih: 29-04-2023 19:34

Güvenli Okullar Projesi kapsamında lise öğrencilerine yönelik seminerler devam ediyor

Güvenli Okullar Projesi kapsamında lise öğrencilerine yönelik seminerler devam ediyor

Antalya Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada şöyle denildi:
"2022-2023 eğitim öğretim döneminde ülke genelinde polis sorumluluk bölgesindeki okullar ile çevresindeki terör, asayiş, narkotik, trafik vb. konulardaki öncelik dereceleri ile sosyal, ekonomik, kültürel ve siyasal yapıları göz önünde bulundurularak analizler yapılmış, okullar dört öncelik derecesine ayrılmış ve “Güvenli Okullar Projesi Kapsamında” okulların daha güvenli hale getirilmesi amacıyla gerekli tedbirler alınmıştır.

Alınan tedbirlerin yanında, öğrencileri bilgilendirmek ve farkındalık oluşturmak için İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte yapılan çalışmada, il merkezinde öncelik derecelerine göre ayrılan okullarda, Çocuk Şube Müdürlüğümüz koordinesinde Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Çocuk Şube Müdürlüklerimizde görevli alanında uzman personel tarafından seminer verilmesi planlanmıştır.

Bu planlama kapsamında, Aksu İlçemizde bulunan Aksu Anadolu Lisesi’nde (1) idareci, (4) öğretmen ve (100) öğrenci olmak üzere toplam (105) kişiye seminer verilmiştir.
 
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
 
ANTALYA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ"







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ASAYİS/EMNİYET Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI