Bugun...



Gülin İşbecer; “Mahallemi aile olarak görüyorum”

Sarısu Mahalle Muhtar Adayı Gülin İşbecer seçim süreci içerisinde açıklamalarda bulundu.

facebook-paylas
Tarih: 07-02-2024 18:22

Gülin İşbecer; “Mahallemi aile olarak görüyorum”

Sarısu Mahalle Muhtar Adayı Gülin İşbecer seçim süreci içerisinde açıklamalarda bulundu.
Antalya Konyaaltı ilçesi Sarısu Mahalle Muhtar Adaylığından sonra kendisinden sıkça söz ettiren Gülin İşbecer evinin kapılarını açtı.
Sarısu Mahallesinde hizmet projeleri ile aktif rol alan ve en kısa süre içerisinde Sarısu mahalle halkı tarafından sevilen Gülin İşbecer mahallesinin yanı sıra özel hayatının titizliğiyle de dikkat çekiyor.
“EŞİMLE GURUR DUYUYORUM”
28 yıllık evli ve iki çocuk sahibi olan Gülin İşbecer’in eşi Tuncay İşbecer eşiyle gurur duyduğunu ve siyasi hayatında da her daim arkasında olacağını belirtiyor.
“HİZMETİM DAİM OLACAK”
Yerel seçimlerde Sarısu Mahalle Muhtar Adaylığını ilan eden Gülin İşbecer; “Seçim günü mahalleli vatandaşlarımız oyunu kullanana kadar kendimi en iyi şekilde ifade edeceğim. Onlarca proje ve hizmet odaklı çalışmalarımı anlatacağım. En önemli sorunları seçim gününe kadar mahalleli halkımız ile istişare edip teker teker not alıp, kapı kapı dolaşıp, istenilenleri azalarımız ile birlikte muhtarlık sürecime taşıyıp vaatleri gerçekleştireceğim. Hizmetim daim olacak, seçim süreci geçtikten sonra ne Sarısu halkı beni unutacak ne de ben onları” şeklinde açıklamalarda bulundu.
“ESNAF KARDEŞLERİMİZİN YANINDAYIZ”
Sarısu Mahalle Muhtar Adayı Gülin İşbecer mahalleli tüm esnaf ile yirmi dört saat kesintisiz iletişimde olacağını belirtirken; “Küçük esnafımıza yönelik kazanç elde edecek ve onları huzura kavuşturacak tüm hizmetleri yerine getirebilmek için azalarımız ile birlikte gece gündüz çalışarak mutlu bir mahalleli ortamı ile karşı karşıya kalacağız. Esnafımız memnun, halk memnun, mahalleli memnun olacak” dedi.
Sarısu Mahalle Muhtar Adayı Gülin İşbecer yerel seçim kampanyalarını devam ettirirken ailesinden de büyük destek alıyor. İşbecer ailesi yerel seçimlerde Sarısu Mahalle Muhtarı olarak Gülin İşbecer’in kazanmasını istiyor.

Fikret Eray KÜMBETLİOĞLU







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI