Bugun...



Gülin İşbecer hizmet için geliyor

Modern mahalle çağdaş muhtar sloganı ile Gülbin İşbecer siyasete atıldı.

facebook-paylas
Tarih: 05-02-2024 17:51

Gülin İşbecer hizmet için geliyor

Modern mahalle çağdaş muhtar sloganı ile Gülbin İşbecer siyasete atıldı.
Antalya’nın incisi Konyaaltı İlçesi’nde bulunan en önemli ve elit mahalle ünvanlı Sarısu Mahallesi’ne kadın eli değecek. Modern mahalle çağdaş muhtar sloganı ile Gülbin İşbecer siyasete atıldı.

Sarısu Mahalle Muhtar Adayı Gülin İşbecer mahallenin en modern ve kaliteli yaşam standartlarını arttırmak için muhtar adayı oldu.

“GÜVENLİ MAHALLE GÜLER YÜZLER”
Konyaaltı İlçesi Sarısu Mahallesinde bulunan en eksik konuları ele alacak olan Gülin İşbecer yaşanılabilir ve güvenli mahalle statüsünü elde edecek projeleri ile Sarısu mahallesine muhtar adayı oldu.
“ANTALYA’NIN EN GÜZEL MAHALLESİ OLACAK”
1978 Isparta doğumlu olan Gülin İşbecer, Antalya’nın incisi Konyaaltı İlçesinde bulunan ve bir çok güzelliğe sahip olan mahallede yine maalesef bir çok eksikliğin olduğunu bunun ise Konyaaltı’na hiç yakışmadığını dile getirdi. Onlarca hizmet vaadi ile Sarısu mahalle halkına seslenen İşbecer’in ilk önce yağan yağmurda sel olan yollar ve okul bahçeleri ile ilgili hızlı bir çalışma içerinde olacağını, Belediyeler ile her zaman işbirliği yaparak mahalleyi, Konyaaltı ilçesinin ve hatta Antalya’nın en güzel mahallesi haline getireceğini ifade etti.
KISACA GÜLBİN İŞBECER
1978 Isparta doğumlu, 24 yıldır evli ve iki çocuk annesi. 13 yıldır Antalya İli Konyaaltı İlçesi Sarısu Mahallesinde ikamet etmekte.
Fikret Eray KÜMBETLİOĞLU







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI