Bugun...



Gödene'de yerleşim ve üretim yerlerinde bulunan yollar milattan öncesini andırıyor

Kumluca'ya bağlı Gödene Mahallesi, bir önceki Belediye yönetiminde olduğu gibi, üvey evlat muamelesi görmeye devam ediyor.

facebook-paylas
Tarih: 05-06-2024 17:47

Gödene'de yerleşim ve üretim yerlerinde bulunan yollar milattan öncesini andırıyor

Kumluca'ya bağlı Gödene Mahallesi,  bir önceki Belediye yönetiminde olduğu gibi, üvey evlat muamelesi görmeye devam ediyor.
Yerleşim yerinin üst kısmına açılan mermer ocağı, aynı zamanda İlçenin yaylası olma özelliği taşıyan mahalle halkı tarafından istenmiyor.  Bölgede üretim yapan çiftçiler, ocakta yapılan işlemler nedeniyle, ürünlerinin kalitesinin düştüğünü iddia ediyor. Mermer ocağında kullanılan su için, mahallenin sayfiye yeri olarak bilinen Pınargözü'nden kamyon tankerlerle su taşınması, ağır tonaj nedeniyle yolların bozulduğu, mahalle aralarında bulunan yollarda araç ile seyretmeyi imkansız hale geldiği belirtiliyor.
Diğer yandan Gödene Yaylası'nda bulunan  Çukurca mevkiinde, son zamanlarda Kiraz, ayva ve ceviz üretimine geçen vatandaşlar, bozuk olan yollar nedeniyle, bölgede ürettikleri ürünler için ne işçi taşıyabildiklerini ve nede üretilen ürünlerin nakliyesini yapabildiklerini belirtiyorlar. Gelen tüccarların da, yollar yüzünden ürünlerini almaktan vazgeçtiklerini belirten  bölge üreticileri, Belediyenin yollarla ilgilenmesini acil olarak beklediklerini belirttiler.
Mehmet ALPTEKİN / KUMLUCA
 
 
 






Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KUMLUCA Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI