Bugun...



Glukozamin, evcil dostların eklem sağlığına mucizevi faydalar sağlıyor

Günlük aktiviteleri sağlıkla yerine getirme noktasında büyük önem taşıyan kas ve eklem sağlığı, evcil hayvanların hareket kalitesini büyük ölçüde etkiliyor.

facebook-paylas
Tarih: 10-02-2024 16:46

Glukozamin, evcil dostların eklem sağlığına mucizevi faydalar sağlıyor

Günlük aktiviteleri sağlıkla yerine getirme noktasında büyük önem taşıyan kas ve eklem sağlığı, evcil hayvanların hareket kalitesini büyük ölçüde etkiliyor. Kedi ve köpekler yaşamı boyunca güçlü eklemlere ihtiyaç duyacağından bu alanın düzenli egzersiz ve doğru beslenmeyle korunması önem taşıyor. Tüm bu önlemlere ek olarak glukozamin katkılı gıda takviyeleri kullanmak, evcil dostların kıkırdak ve eklem gelişimini ideal hale getiriyor. Doku, kemik ve kas duyarlılığını artırarak iskelet sistemini güçlendiren glukozamin, kedi ve köpeklerin eklem sağlığına mucizevi faydalarda bulunuyor. Evcil dostların yaşam kalitesini artırmak için özel olarak formüle edilmiş gıda takviyeleri sunan Bonafel Kurucusu Uğur Peker, insan sağlığında da kullanılan glukozamin bileşeninin eklem gelişimini destekleme noktasında etkili bir rehber olduğunu vurguluyor. 

 

Kas ve eklem sağlığı, tıpkı insanlarda olduğu gibi evcil hayvanların da yaşam kalitesini önemli ölçüde etkiliyor. Kedi ve köpekler zıplama,koşma gibi eylemlerle bedensel ve ruh sağlığını koruduğundan yaşamı boyunca eklem yapısının korunması önem taşıyor. Bu noktada her evcil hayvan ebeveyninin başvurduğu egzersiz ve doğru beslenme gibi yöntemler kedi ve köpeklerin kan dolaşımının artmasına yardımcı olurken ideal enerji seviyesi kontrolünü sağlamaya olanak tanıyor. Bu önlemlerin yanı sıra glukozamin katkılı gıda takviyesi kullanmak, kedi ve köpeklerin eklem sağlığını idealize ediyor. Eklemler için bir tedaviden ziyade koruyucu görevi gören glukozamin, kıkırdak oluşumuna ve onarımına yardımcı olarak evcil hayvanların yaşam boyu daha rahat hareket etmesine olanak sağlıyor. Evcil dostların yaşam kalitesini artırmak için özel olarak formüle edilmiş gıda takviyeleri sunan Bonafel Kurucusu Uğur Peker, insan sağlığında da etkili olan glukozaminin eklem gelişimini destekleme noktasında etkili bir rehber olduğunun altını çiziyor. 

 

“Eklem Söz Konusu Olduğunda Akla İlk Glukozamin Geliyor”

Evcil dostların eklem ve kas sağlığını güçlendirmek, onların ruhsal sağlığının desteklenmesinin yanı sıra fiziksel olarak tatmin olmasına imkan tanıyor. Bu sebeple hareket performansı ve enerji seviyesi gibi önemli sağlık süreçlerini etkileyen eklem sağlığının, insanlarda da benzersiz faydaları bulunan glukozamin takviyesiyle güçlendirilmesi gerekiyor. Glukozaminle desteklenen eklemlerin rahat ve özgür hareket etmenin kapısını açtığını söyleyen Peker, “Evcil dostların egzersiz ve beslenme sürecine gıda takviyelerini dahil etmek onların eklem sağlığında ideal ve dengeli bir koruma elde etmenin en sağlıklı yollarından biri. Özellikle eklem söz konusu olduğunda akla ilk gelen bileşen olan glukozamin, kıkırdak oluşumu ve kemik onarımına yardımcı olurken evcil dostlara koşmaları, oynamaları ve hayattan keyif almaları için uzun vadeli faydalar sunuyor.” açıklamalarında bulunuyor.







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Evcil Hayvanlar Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI