Bugun...



“Gençler Sporda, Gelecek Emniyette” Projesi

İl Emniyet Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iş birliğinde düzenlenen “Gençler Sporda, Gelecek Emniyette” isimli proje çerçevesinde, Polis Haftası kapsamında Muratpaşa 100. Yıl Spor Tesisleri’nde futbol müsabakaları düzenlendi.

facebook-paylas
Tarih: 24-04-2026 19:21

“Gençler Sporda, Gelecek Emniyette” Projesi

Antalya Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Terörle Mücadele Şube Müdürlüğümüzce; ilimiz genelinde öğrenim gören lise öğrencilerinin tarihî ve kültürel değerlerimize sahip çıkarak bunları benimsemelerini sağlamak, milli birlik ve beraberliğe katkıda bulunmak, farklı kültürlerin kaynaşmasını sağlamak ve gençlerin millet olgusuna bakış açılarını geliştirmek amacıyla çalışmalar yürütülmektedir.

Bu kapsamda, İl Emniyet Müdürlüğümüz ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iş birliğinde düzenlenen “Gençler Sporda, Gelecek Emniyette” isimli proje çerçevesinde, Polis Haftası kapsamında ilimiz Muratpaşa 100. Yıl Spor Tesisleri’nde futbol müsabakaları düzenlenmiştir.

Müsabakalara 4 kız ve 3 erkek takımı olmak üzere toplam 7 takım ve 80 sporcu katılmıştır. Turnuvada dereceye giren takımlara kupaları takdim edildikten sonra gençlerle olumlu iletişim kurulmuş, katılım sağlayan öğrencilere bilgilendirmeler yapılmıştır.

Söz konusu etkinlik ile gençlerin kötü alışkanlıklardan ve suç ortamlarından uzak tutulması, spor yoluyla disiplin, özgüven ve takım ruhu kazanmaları, polis-öğrenci ilişkilerinin güçlendirilmesi ve dezavantajlı bölgelerde fırsat eşitliğinin sağlanması amaçlanmaktadır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

ANTALYA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ"







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ASAYİŞ Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI