Bugun...



Gemici gence Jandarma yardımı

Türk bayraklı “HACI MEHMET KAPTAN” isimli ticari gemide gemici olarak çalışan Berkan SAYIN (E-22) isimli şahsın göğüs bölgesinde ağrı şikayeti olduğu ve kalp krizi şüphesiyle tahliye taleplerinin bulunduğu Sahil Güvenlik Antalya Grup Komutanlığına bildirildi.

facebook-paylas
Tarih: 22-09-2023 19:10

Gemici gence Jandarma yardımı

Antalya İl Jandarma Komutanlığı'ndan yapılan açıklamada şöyle denildi:

"17 Eylül 2023 tarihinde saat 11.25’te Tele Sağlık tarafından Kaş limanı açıklarında uluslararası sular üzerinden Iskenderun limanına intikal etmekte olan Türk bayraklı “HACI MEHMET KAPTAN” isimli ticari gemide gemici olarak çalışan Berkan SAYIN (E-22) isimli şahsın göğüs bölgesinde ağrı şikayeti olduğu ve kalp krizi şüphesiyle tahliye taleplerinin bulunduğu Sahil Güvenlik Antalya Grup Komutanlığına bildirilmiştir.

Tele Sağlık ile kurulan koordine neticesinde bahse konu geminin Kaş limanı önlerine intikal etmesini müteakip anılan şahsın 112 Acil Sağlık personeli ile birlikte tahliye yapılmasının uygun olacağı kararlaştırılmıştır.

Bu kapsamda; görevlendirilen Sahil Güvenlik Komutanlığı unsuruna 112 Acil Sağlık personeli de alınarak gemiye intikal edilmiş, saat 12.10’da Kaş limanı yaklaşık 3 mil güneyinde Berkan SAYIN isimli şahıs sağlık durumu iyi ve bilinci açık bir şekilde gemiden alınarak saat 12.50’de Kaş limanında hazır bulunan 112 ambulansına teslim edilmiştir.

Kaş Devlet Hastanesine intikali sağlanan şahsın yapılan tetkikler ve muayene sonucunda strese bağlı rahatsızlık geçirdiği, tedavisinin tamamlanmasını müteakip taburcu edildiği bilgisi alınmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

 







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ASAYİS/EMNİYET Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI