|
Tweet |
Antalya Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada şöyle denildi:
"Çocuk ve gençlerin kişisel ve sosyal gelişimlerine katkı sağlanması, toplumsal açıdan korunmalarına yönelik tedbirlerin hayata geçirilmesi, sosyal ve eğitim desteği sunularak topluma faydalı bireyler olarak yetişmelerine katkıda bulunulması amacıyla, Asayiş Daire Başkanlığı koordinesinde Emniyet Müdürlüğümüz Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünce yürütülen ÇOGEP (Çocuk ve Gençleri Koruma ve Destek Programı) “Gelecek Sensin, Bizimle Güvendesin” Projesi kapsamında;
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Özgecan Aslan Gençlik Merkezi iş birliğinde, Akdeniz Üniversitesinde öğrenim gören 20 öğrencinin katılımıyla gençlerin birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının güçlendirilmesi, sosyal ve kültürel faaliyetlere katılımlarının desteklenmesi amacıyla etkinlik düzenlenmiştir.
Etkinlik kapsamında öğrencilerle birlikte kahvaltı programı gerçekleştirilmesinin ardından Deniz Limanı Şube Müdürlüğümüzde karakol botu ile su altı ve arama kurtarma ekipmanlarının tanıtımı yapılmış, görev alanları ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulunulmuş; devamında Kaleiçi Yat Limanı’ndan Düden Şelalesi’ne tekne gezisi düzenlenmiştir.
Gençlerin sosyal ve kültürel gelişimlerine katkı sağlamak, farklı çalışma alanlarını tanımalarına imkân sunmak ve polis-genç iletişimini güçlendirmek üzere gerçekleştirilen etkinlik, öğrencilerin keyifli ve verimli vakit geçirmelerine katkı sağlamıştır.
Antalya Emniyet Müdürlüğü olarak, çocuk ve gençlerimizin güvenli, sağlıklı ve sosyal açıdan güçlü bireyler olarak yetişmelerine katkı sağlayan faaliyetlerimiz, “Gelecek Sensin, Bizimle Güvendesin” projesi kapsamında aralıksız sürdürülecektir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
ANTALYA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ"