Bugun...



Gazipaşa'da izinsiz yaban keçisi avlayan kişi yakalandı

Gazipaşa İlçesi Sugözü Mahallesi Çokkoz Mevkiinde Kaçak Yaban Keçisi avcılığı yapıldığı bilgisinin alınması üzerine bölgede yapılan aramada H.Ö. isimli şahıs bir Adet derisi yüzülmüş ve poşetlere konulmuş vaziyette ölü yaban keçisi ve olayda kullanıldığı değerlendirilen bir Adet ruhsatlı çift kırma av tüfeği ile yakalandı.

facebook-paylas
Tarih: 08-02-2022 12:54

Gazipaşa'da izinsiz yaban keçisi avlayan kişi yakalandı

Gazipaşa İlçesi Sugözü Mahallesi Çokkoz Mevkiinde Kaçak Yaban Keçisi avcılığı yapıldığı bilgisinin alınması üzerine bölgede yapılan aramada H.Ö. isimli şahıs bir Adet derisi yüzülmüş ve poşetlere konulmuş vaziyette ölü yaban keçisi ve olayda kullanıldığı değerlendirilen bir Adet ruhsatlı çift kırma av tüfeği ile yakalandı.

Antalya İl Jandarma Komutanlığı'ndan yapılan açıklama şöyle denildi:
"Gazipaşa İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından 07.02.2022 günü Gazipaşa İlçesi Sugözü Mahallesi Çokkoz Mevkiinde Kaçak Yaban Keçisi avcılığı yapıldığı bilgisinin alınması üzerine Merkez J.Krk.K.lığı, Gazipaşa Jasat ve  İsth. Kısmı ile  Alanya Doğa Koruma ve Milli Parklar Şefliği personeli ile birlikte bölgede yapılan aramada H.Ö. isimli şahıs
-1 Adet derisi yüzülmüş ve poşetlere konulmuş  vaziyette ölü yaban keçisi ve olayda kullanıldığı değerlendirilen *1 Adet ruhsatlı  çift kırma av tüfeği ile yakalanmıştır.
H.Ö. isimli şahsa 4915 Sayılı Kara Avcılığı Kanuna Muhalefet etmekten dolayı  işlem yapılarak 64.000 TL idari para cezası uygulanmıştır.
Antalya İl Jandarma Komutanlığınca vatandaşımızın huzur ve güvenliğini sağlamaya yönelik çalışmalara ara vermeden devam edilmektedir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur."







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ASAYİS/EMNİYET Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI