Bugun...



Fraport TAV Antalyaspor Başkanı Yılmaz'a tebrik ziyaretleri sürüyor

Fraport TAV Antalyaspor Başkanı Mustafa Yılmaz, kendisine hayırlı olsun dileklerini iletmek isteyen konuklarını ağırladı.

facebook-paylas
Tarih: 24-03-2021 16:21

Fraport TAV Antalyaspor Başkanı Yılmaz'a tebrik ziyaretleri sürüyor

Fraport TAV Antalyaspor Başkanı Mustafa Yılmaz, bugün de kendisine hayırlı olsun dileklerini iletmek isteyen konuklarını ağırladı. Günün ilk ziyaretini Antalya Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar gerçekleştirdi. Başkan Mustafa Yılmaz’a iade-i ziyarette bulunmak için Atilla Vehbi Konuk Tesislerine gelen Bahar, Antalya Organize Sanayi Bölgesi’ndeki sanayici ve iş insanları ile bir araya geldiğini, Antalyaspor’a maddi katkı anlamında destek verilmesi için çalışma yaptıklarını, bu katkının da en kısa sürede kulübe kazandırılacağını ifade etti.


EKMEN VE GÜRBOĞA’NIN ZİYARETİ
Günün ikinci ziyaretini Antalyaspor Kulübü Derneği eski başkanlarından Atilla Ekmen yaptı. Antalyaspor’un geçmişi ve bu günü üzerine yapılan sohbetin ardından, Uluslararası Eğitim ve Okul Sporları Birliği Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Gürboğa ve Endonezya’dan gelen konuklarını ağırlayan Başkan Mustafa Yılmaz, Endonezya ile Antalyaspor’un içinde bulunduğu sportif ilişkiler ve sponsorluk projeleri üzerinde görüş alışverişinde bulundu.

 


MEDYANIN ÖNEMLİ İSİMLERİNİ AĞIRLADI
Başkanın ziyaretçileri arasında Antalya medyasının önemli isimleri de vardı. Demirören Haber Ajansı (DHA) Antalya Bölge Temsilcisi Salih Uçar ve ekibi ile Antalyaspor üzerine sohbet gerçekleştiren ve gündemi değerlendiren Başkan Mustafa Yılmaz, Hürriyet Akdeniz Bölge Temsilcisi Salim Uzun ve gazeteci Ceren Deniz’e de Antalyaspor’un hedefleri ve vizyonunu anlattı.

 

 

ALSE Genel Müdürü Doğan Balakan ile Lider Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Sabri Çağlar’ı da konuk eden Başkan Yılmaz, kulübe maddi ve manevi değer kazandıracak projeler üzerinde görüş alışverişinde bulundu.  

 


SON ZİYARETLER GÜNDÜZ, AY VE KÜÇÜK’TEN
Tüketiciler Birliği Antalya Şube Başkanı Neşet Gündüz ve Başkan Yardımcısı Ali Ay da Başkan Mustafa Yılmaz’ın ziyaretçileri arasındaydı.

 

Günün son ziyaretini gazeteciler Yalçın Küçük ve Aykut Sülek gerçekleştirdi. Başkana hayırlı olsun dileklerini ileten konukları, Antalyaspor için üzerlerine düşen görev varsa, destek vermekten kaçınmayacaklarını belirtti.

 







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI