Bugun...



Fraport TAV Antalyaspor Başkanı Aziz Çetin'e doğum günü sürprizi

YÖRSİAD (Yörük Sanayici İş İnsanları Derneği) üyeleri uzun bir aradan sonra yüz yüze bir araya geldi. Pandemi döneminde toplantılarını online gerçekleştiren YÖRSİAD üyeleri, Konyaaltı Beach Park Shakespeare Coffee & Bistro’da sabah kahvaltısında buluştu.

facebook-paylas
Tarih: 15-06-2021 17:30

Fraport TAV Antalyaspor Başkanı Aziz Çetin'e doğum günü sürprizi

YÖRSİAD (Yörük Sanayici İş İnsanları Derneği) üyeleri uzun bir aradan sonra yüz yüze bir araya geldi. Pandemi döneminde toplantılarını online gerçekleştiren YÖRSİAD üyeleri, Konyaaltı Beach Park Shakespeare Coffee & Bistro’da sabah kahvaltısında buluştu.


Fraport TAV Antalyaspor başkanı Aziz Çetin’e doğum günü pastası
YÖRSİAD Danışma Kurulu üyesi olan Fraport TAV Antalyaspor başkanı Aziz Çetin'in de katıldığı kahvaltıda doğum günü olan Aziz Çetin'e sürpriz bir kutlama gerçekleştirildi.  
Pastanın üzerindeki mumları üfleyen Fraport TAV Antalyaspor başkanı Aziz Çetin, YÖRSİAD Başkanı M.Aykut Ege ve YÖRSİAD yönetim Kurulu ve üyelerine teşekkürlerini sundu. Kahvaltıya YÖRSİAD kurucu başkanı ve Romanya-Antalya Fahri konsolosu Semih Beken’de katıldı.


Uzun süre yüz yüze buluşmak çok iyi oldu
Toplantıda konuşan YÖRSİAD Başkanı M.Aykut Ege " Uzun süredir pandemi nedeniyle üyelerimiz ile bir araya gelemiyorduk. Bir yılı aşkın süredir pandemi şartlarına uyum göstererek toplantılarımızı online üzerinden gerçekleştirdik. Bugün üyelerimizle karşılıklı bir arada buluşmak çok güzel oldu. İnşallah pandeminin tamamen bitmesiyle beraber bu tarz toplantılarımızı yüz yüze gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Dernek olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Her zaman olduğu gibi bugün de aramızda olan YÖRSİAD Danışma Kurulu üyesi olan Fraport TAV Antalyaspor başkanı Aziz Çetin'e teşekkürlerimizi ve başarı dileklerimizi sunuyor ve doğum gününü kutluyoruz " dedi.


Antalyaspor Kulübü Derneği, Antalyaspor’un kalbidir!
Başkan Aziz Çetin yaptığı konuşmasında “ Öncelikle hepinize çok teşekkür ediyorum. Antalyaspor’un başkanlığı bize nasip oldu. Hepinizden Antalyaspor için ne yapabiliriz, bu konuda fikirlerinizi bekliyorum. Bana ulaşmak çok basit, her fikrinizi bana kolayca iletebilirsiniz. Çok sesli olalım, hep birlikte ne yapabilirizi düşünelim. Antalyaspor Kulübü Derneği, Antalyaspor’un kalbidir. Anonim şirketinin hisselerinin yüzde 58’i Antalyaspor Derneğinindir. Şu an için 500 civarı üyemiz var. Buraya siz değerli iş insanlarımızı üye olmaya çağırıyorum. Antalyaspor Kulübü Derneği ne derse, Antalyaspor A.Ş onu yapmak zorundadır. YÖRSİAD’ın grup olarak bu Dernekte aktif olması iyi olacaktır. “dedi.


Golfte kısa sürede büyük başarı yakaladılar
Kahvaltı sonrası son dönem Belek'te golf eğitimi alarak bu sporda başarı sağlayan YÖRSİAD üyelerine golf sporuna yaptıkları katkılardan dolayı plaketleri verildi. Kısa sürede golf de başarı elde eden YORSIAD üyeleri aldıkları plaketlerin kendileri için çok değerli olduğunu ve uzun süre sonra bir arada olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söylediler.
YÖRSİAD Basın Servisi







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI