Bugun...



Fizik Mühendisleri Odası Antalya İl Temsilcileri'nden Başkan Uysal'a ziyaret

Fizik Mühendisleri Odası Antalya İl Temsilciliği açılışının ardından oda il temsil yönetimi Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit UYSAL’ı makamında ziyeret ederek Fizik Mühendislerinin mesleki yeterlilikleri ve çalışma alanları hakkında bilgi verdi.

facebook-paylas
Tarih: 28-01-2023 15:27

Fizik Mühendisleri Odası Antalya İl Temsilcileri'nden Başkan Uysal'a ziyaret

Fizik Mühendisleri Odası Antalya İl Temsilciliği geçtiğimiz yıl 4 Haziran 2022 tarihinde FMO Ana Yönetmeliğinin 112.maddesi kararınca resmi açılışını gerçekleştirdi. Yönetim Kurulu Başkanı olarak Akdeniz Üniversitesi Fizik Bölümünden Prof.Dr.Leyla KÜÇÜK, Başkan Yardımcısı ise ProjeXsolar firması kurucusu Fizik Yüksek Mühendisi Gonca DÜLGER BEDELOĞLU atandı. Mesleki yetkinlikleri ve çalışma alanları hakkında gerek öğrenci gerekse mezun arkadaşları adına bölgemizde hızla çalışmalara başlamış bulunan Fizik Mühendisleri Odası Antalya İl Temsilcileri, ilk kurum ziyaretini Muratpaşa Belediyesine yaparak Ümit Uysal ile ortak proje çalışmaları yapmak adına önemli adımlar attı.

Fizik Mühendisleri Odası Antalya İl Temsilciliği açılışının ardından oda il temsil yönetimi Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit UYSAL’ı makamında ziyeret ederek Fizik Mühendislerinin mesleki yeterlilikleri ve çalışma alanları hakkında bilgi verdi. FMO İl Temsil Başkanı Prof.Dr.Yasemin KÜÇÜK ve Başkan Yardımcısı Fizik Yüksek Mühendisi Gonca DÜLGER BEDELOĞLU, Başkan Ümit UYSAL ile yapılabilecek ortak projeler hakkında fikir alışverişinde bulunarak bu projelerin hayata geçmesi adına önemli adımlar attı. 







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI