Bugun...



Finike Toptancı Hali'nde 2023-2024 sezonu başladı

İlçe ziyaretleri kapsamında Finike ilçesini ziyaret eden Vali Hulusi Şahin Finike Toptancı Hali 2023 - 2024 Sezon Açılışına katıldı.

facebook-paylas
Tarih: 29-12-2023 15:41

Finike Toptancı Hali'nde 2023-2024 sezonu başladı

İlçe ziyaretleri kapsamında Finike ilçesini ziyaret eden Vali Hulusi Şahin Finike Toptancı Hali 2023 - 2024 Sezon Açılışına katıldı.

Tarım sektöründe hem ulusal hem de uluslararası alanda sebze ve meyve tedarik zincirinde önemli bir konuma sahip Finike Toptancı Halinin 2023-2024 Yılı Sezon Açılışı gerçekleştirildi.

Açılışa Vali Hulusi Şahin, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Finike Kaymakamı Musa Kazım Çelik, Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, Ticaret Bakanlığı İç Ticaret Genel Müdür Yardımcısı Adnan Benli, Türkiye Halciler Federasyonu Başkanı Yüksel Tavşan, Finike Toptancı Hali Komisyoncular Derneği Başkanı İsmail Karataş, ilçe belediye başkanları, sektör temsilcileri, çiftçiler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

*“Türk Milletinin İradesi Hainlerin Üzerine Bir Balyoz Gibi İnecektir”*
Konuşmasına Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı Bölgesi’ndeki şehitlerimize rahmet dileyerek başlayan Vali Hulusi Şahin, “Hain teröristler ve onların ağa babaları bilsinler ki, her bir kaybımız bizim irademizi zayıflatmak bir yana, tam tersine hiddetimizi, gazabımızı artırır. Türk Milleti’nin iradesi hainlerin üzerine bir balyoz gibi inecektir. Türk Milletinin bağrından çıkmış Türk ordusu geçmişte olduğu gibi bundan sonra da hainlerin hakkından gelecektir. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın.” dedi.

*“Finike, Portakalıyla Dünyada Marka Olan Bir Şehir”*
Antalya’yı muhteşem bir Anadolu parçası olarak niteleyen Vali Şahin, “Kıymetli misafirler burası cennetten bir köşe. Antalya bu güzel coğrafyanın, bu muhteşem toprağın hakkını çalışkan çiftçisi ile veriyor. Üreterek ülkemize katma değer sağlıyor. Bu gün de bunun en kıymetli parçalarının birinde Finike’deyiz. Finike özellikle portakalı ile Türkiye’de ve dünyada marka olmuş bir şehir.” diye konuştu.

*“Planlı Tarımsal Üretim Dönemi Başlıyor”*
Tarımda yaşanan birtakım olumsuzlukların farkında olduğuna da değinen Vali Şahin, “Sorunların farkındayız. Ama inanıyorum ki yakın zamanda tarımda yaşanan bu konjonktürel dalgalanmalar, bu arz talep dengesizlikleri artık azalacak ve çok daha planlı düzenli bir tarımsal üretime doğru bir geçiş yapacağız. Artık tarımda yeni bir döneme giriyoruz. Planlı tarımsal üretim döneminin hazırlıkları yapılıyor. Bunun detayları Tarım Bakanlığı'mız tarafından paylaşılacak. Bunu yaptığımız zaman çiftçimiz kazanacak, komisyoncu kazanacak, ülke kazanacak.” şeklinde konuştu.

Vali Hulusi Şahin konuşmaların ardından toptancı halinde esnafları ziyaret ederek, bereketli ve bol kazançlar diledi.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER FİNİKE Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI