Bugun...



Finike'de hırsızlık şüphelilerinden biri yakalandı

Antalya İli,Finike İlçesi, Turunçova Mahallesi'nde N.Ç.isimli şahsa ait İşyerinden Hırsızlık olayı, F.E. isimli şahsa ait Oto'dan Hırsızlık olayı,F.A.isimli şahsa ait İşyerinden Hırsızlık olayları ile ilgili bir şüpheli yakalanırken, diğer iki şüpheli aranıyor.

facebook-paylas
Tarih: 02-04-2022 17:49

Finike'de hırsızlık şüphelilerinden biri yakalandı

Antalya İl Jandarma Komutanlığı'ndan yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Finike Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde; 30.03.2022 tarihinde Antalya İli,Finike İlçesi, Turunçova Mahallesi'nde N.Ç.isimli şahsa ait İşyerinden Hırsızlık olayı, F.E. isimli şahsa ait Oto'dan Hırsızlık olayı,F.A.isimli şahsa ait İşyerinden Hırsızlık olayları ile ilgili Antalya İl Jandarma Komutanlığına bağlı Finike İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından başlatılan kapsamlı araştırma neticesinde; hırsızlık olayı şüphelilerinin E. E. , M.P ve N. P. isimli şahıslar olduğu tespit edilmiştir. Jandarma ekipleri tarafından 31.03.2022 tarihinde düzenlenen operasyonda  E. E. isimli şahıs yakalanmıştır. Şüpheli N.P. ve M. P. isimli şahısların ise yakalama çalışmaları devam etmektedir.
Olay ile ilgili olarak Nöbetçi Cumhuriyet savcısına bilgi verilerek alınan talimat doğrultusunda adli işlemlere başlanmıştır.
Antalya İl Jandarma Komutanlığınca vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini sağlamaya yönelik çalışmalara ara vermeden devam edilmektedir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur."







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ASAYİS/EMNİYET Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI