Bugun...



Finike’de 35 kilometrelik sathi kaplama asfalt

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Finike Dağbağ Mahallesi’ndeki 3 ilçeyi birbirine bağlayan 35 kilometrelik grup yolunda asfalt çalışması yapıyor.

facebook-paylas
Tarih: 11-11-2023 20:32

Finike’de 35 kilometrelik sathi kaplama asfalt

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Finike Dağbağ Mahallesi’ndeki 3 ilçeyi birbirine bağlayan 35 kilometrelik grup yolunda asfalt çalışması yapıyor.  

Antalya Büyükşehir Belediyesi, kırsaldaki çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Finike Dağbağ Mahallesi’nde bulunan ve Antalya’nın 3 ilçesini birbirine bağlayan grup yolunun altyapı çalışmaları tamamlandı. Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı alt yapı ekipleri, daha önce grup yolunda güçlendirme, büz ve şarampol çalışmaları yapmıştı. Konumu sebebiyle büyük önem arz eden Finike, Kaş ve Demre’yi birbirine bağlayan grup yolunda sathi asfalt dökme çalışmaları devam ediyor. Antalya’nın en uzun grup yollarından biri olan 35 kilometrelik yolun tamamı sathi asfaltla kaplanacak. Kırsal Hizmetler Dairesi ekipleri, grup yolunda, çalışmaların bir an önce tamamlanması için çalışıyor.
YOLLARIN KONTROLÜ YAPILIYOR
Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Sorumlusu İsa Akdemir, Dağbağ Mahalle Muhtarı Durmuş Öner ile birlikte yapılan sathi asfalt çalışmalarını yerinde inceleyerek, yolun bölge halkına hayırlı olmasını diledi. İsa Akdemir, Finike muhtarlar toplantısında muhtarların, yol için taleplerinin olduğunu, Büyükşehir Belediyesi’nin de yolu tamamlamak için çalışma başlattığını söyledi. Akdemir, “ Bu yol Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin en uzun grup yolu. Altyapısını bitirdik sathi kaplama asfaltını yapıyoruz” dedi.
BAŞKAN’A TEŞEKKÜR
Dağbağ Mahalle Muhtarı Durmuş Öner de, “Yolumuz eskimiş ve bozulmaya başlamıştı. Antalya Büyükşehir Belediyemiz sağ olsun yolumuzu yeniliyor. Bundan sonra ulaşım daha kolay sağlanacak. Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek’e teşekkür ediyorum” diye konuştu.







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER FİNİKE Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI