Bugun...



FİLİZ Derneği’nden “Yaza Merhaba” Festivali

Bağımsız Devletler Topluluğu Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (FİLİZ), Kemer’de “yaza merhaba” festivali düzenledi.

facebook-paylas
Tarih: 27-04-2023 20:42

FİLİZ Derneği’nden “Yaza Merhaba” Festivali

Bağımsız Devletler Topluluğu Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (FİLİZ), Kemer’de “yaza merhaba” festivali düzenledi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Kemer Belediyesi’nin destekleriyle Kemer Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen festivale, Kemer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Derya Baytekin, Nl Organizasyon Filiz Derneği Gürcistan Temsilcisi Nikoloz Lataria, Türkiye ve Gürcistan’dan yaklaşık 200 çocuk katıldı.

Çocukların dans gösterileri sunup şarkılar söylediği etkinlik izleyenler tarafından büyük ilgi gördü.

Türkiye ile Gürcistan arasındaki sosyal ve kültürel ilişkileri geliştirmek ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın önemine dikkat çekmek için yapılan festivalde renkli görüntüler ortaya çıktı.

Festivali izlemeye gelenler hem eğlendi hem de güzel vakit geçirdi. İlçede tatilini yapan turistler de yapılan gösterileri cep telefonlarıyla görüntüledi.
Kemer Belediyesi Basın Servisi







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KEMER Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI