Bugun...



Mevlüt Çavuşoğlu Kumluca'da

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kumluca'da selden zarar gören esnafları ve çiftçileri ziyaret ederek, geçmiş olsun temennisinde bulundu.

facebook-paylas
Tarih: 18-12-2022 14:57

Mevlüt Çavuşoğlu Kumluca'da

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kumluca'da selden zarar gören esnafları ve çiftçileri ziyaret ederek, geçmiş olsun temennisinde bulundu.
Mevlüt Çavuşoğlu'na, Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Ak Parti Antalya Milletvekilleri Atay Uslu, Kemal Çelik, Mustafa Köse, Gökçen Özdoğan Enç ve Tuğba Vural Çokal, Ak Parti İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, İlçe Başkanı Erol Uysal, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, STK Başkanları, Kurum Müdürleri ve partililer eşlik etti.
İlk etapta Kumluca Hükümet konağına gelen Çavuşoğlu, AFAD'ın oluşturduğu kriz masasını ziyaret etti ve daha sonra Kaymakamlık Konferans Salonu'nda Vatandaşlarla bir araya geldi.
Mevlüt Çavuşoğlu'nun bugünkü Kumluca ve Finike proğram akışı şöyleydi;
Belek'ten Kumluca Belediye Futbol Sahasına helikopterle hareket,  Belediye Futbol Sahasından Kumluca Kaymakamlığı'na geçiş, Kumluca Kaymakamlığı Kriz Merkezini ziyaret ve brifing. Kaymakamlık'tan Eski Camii Mevkiinde bulunan esnafları ziyaret, Çarşı İçi, Kavaklıkuyu, Demirciler ve Buğdaypazarında Esnaf Ziyaretleri,  Göksu Mahallesi’ne hareket, Afetten Zarar Gören Seraları Ziyaret, Göksu Mahallesi'nden Finike Kaymakamlığı'na hareket, Finike Kaymakamlığını ziyaret (Kaymakam Musa Kazım Çelik), Finike Kaymakamlığı'ndan Kumluca Futbol Sahasına hareket ve sonrasında Helikopterle dönüş.
Mehmet ALPTEKİN / KUMLUCA







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KUMLUCA Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI