Bugun...



Batı Antalya'da en büyük aşevi Kumluca'da açıldı

Kumluca Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen Aşevi, düzenlenen törenle açıldı.

facebook-paylas
Güncelleme: 29-10-2020 14:45:13 Tarih: 29-10-2020 14:40

Batı Antalya'da en büyük aşevi Kumluca'da açıldı

Kumluca Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen Aşevi, düzenlenen törenle açıldı.
Açılışa Kaymakam Uğur Kolsuz, Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Suat Arslan, Emniyet Müdürü İrfan Ağlamaz, Müftü Hacı Kahraman,C HP İlçe Başkanı Arif Kocacık, İyi Parti İlçe Başkanı Bekir Bircan, MHP İlçe Başkan Yardımcısı Hakan İnce, Sivil Toplum Örgütü kuruluşlarının temsilcileri, Daire Amirleri, Muhtarlar, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye çalışanları ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

 


Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından konuşan Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, seçim öncesi vaadettikleri 41 proje’den birisi olan Aşevi'nin, açılışını gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti ve şunları söyledi; Uzun süren bir çalışmanın ardından, Belediye çalışanlarımızla birlikte, aş evimizin yapımını gerçekleştirdik. Her bir metrekaresi, Belediye çalışanlarımızın emekleri ile yapıldı.
130 bin insanımıza hizmet verecek şekilde dizayn ettiğimiz bu Aşevi'mizde, aynı anda 10 bin kişiye yemek çıkartabileceğiz. Pandemi sürecinde 5 bin kişiye yardım ulaştırdık. Aşevimiz, Batı Antalya’nın en büyük Aşevi olma özelliğini taşıyor. Hayırseverlerimizin katkıları ile, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaşacağız dedi.

 


Kumluca Müftüsü Hacı Kahraman’ın yapmış olduğu duanın ardından, açılış gerçekleştirildi. Davetliler, resmen hizmete giren Aşevi'ni gezerek bilgi aldılar. Açılışa katılanlara, 'Lokma Tatlısı' ikramında bulunuldu.
Diğer yandan vatandaşlar; "İnşaallah, geri kalan 40 projeyi görmek nasip olur" diye konuştular.
Mehmet ALPTEKİN / KUMLUCA

 

 







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KUMLUCA Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI