Bugun...



Sanayi sitesi dezenfekte ediliyor

Koronavirüse karşı alınan tedbirler kapsamında Kemer Sanayi Sitesi, dezenfekte edildi.

facebook-paylas
Tarih: 29-03-2020 17:18

Sanayi sitesi dezenfekte ediliyor

Koronavirüse karşı alınan tedbirler kapsamında Kemer Sanayi Sitesi, dezenfekte edildi.
Kemer Belediyesi tüm imkanlarını seferber ederek ilçe genelinde yaptığı dezenfekte çalışmaları kapsamında sanayi sitesini de ilaçladı.
Birçok esnafın ekmek kazanmaya çalıştığı sanayi sitesinde, dükkanların içerisi ve çevresi titiz bir şekilde dezenfekte edildi.
Kemer Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü dezenfekte timleri, ilçe genelinde gerçekleştirdiği dezenfekte çalışmaları kapsamında sanayi sitesi dışında, Beldibi -3, Göynük ve merkezde kurulan pazar yerinde de ilaçlama çalışması yaptı.
Dışarıya çıkan vatandaşları da evlerinde kalmaları hususunda uyaran ekiplerin, dezenfekte çalışmalarına ara vermeden devam edeceği bildirildi.
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamasında, “Belediye ekiplerimiz, dezenfekte çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Kemer genelinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sanayi sitesinde, Beldibi ve Göynük mahallelerinde, parklarda, kaldırımlarda çalışmalarımız devam edecek. Belediye olarak biz üzerimize düşen görevi yerine getirirken, vatandaşlarımız da evde kalarak kurallara uymaları gerekiyor. Lütfen herkes evde kalsın.” diye konuştu.







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KEMER Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI