Bugun...



Eşi kasten öldürme şüphelisi firari şahıs yakalandı

Antalya ili Döşemealtı ilçesi Dağbeli Mahallesinde meydana gelen Eşi Kasten öldürme olayı ile ilgili olarak yürütülen Soruşturma Kapsamında olay sonrasında Suç aleti ile Firar eden Şüpheli S.A. saklandığı arazide yakalandı.

facebook-paylas
Tarih: 18-08-2022 18:00

Eşi kasten öldürme şüphelisi firari şahıs yakalandı

Antalya İl Jandarma Komutanlığı'ndan yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde; Antalya ili Döşemealtı ilçesi Dağbeli Mahallesinde meydana gelen Eşi Kasten öldürme olayı ile ilgili olarak yürütülen Soruşturma Kapsamında olay sonrasında Suç aleti ile Firar eden Şüpheli S.A. nın yakalanması için olay sonrasında; Asayiş Şube Müdürlüğü  JASAT timleri, İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri ve Döşemealtı İlçe J. K.lığı ekipleri olarak yapılan araştırmalar ve icra edilen arama faaliyetleri ile, Firarinin Korkuteli Köseler Mahallesi arazisinde sakalandığı tespit edilerek ve araştırma çemberi daraltılarak bu bölgeye yoğunlaşılması üzerine birimlerimiz tarafından bölgeye intikal edilerek Asayiş Şube Müdürlüğü JASAT timleri ve Korkuteli Merkez J. Krk. K.lığı ekiplerinin müşterek operasyonu ve özverili çalışmaları sonucunda Firari şüpheli S. A yakalanarak gözaltına alınmıştır.
Antalya İl Jandarma Komutanlığınca vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini sağlamaya yönelik çalışmalara ara vermeden devam edilmektedir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur."







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ASAYİS/EMNİYET Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI