Bugun...



Ercan Yavaş'tan Ramazan Bayramı Mesajı

Antalya Genç İş İnsanları Derneği ( ANTGİAD ) Yönetim Kurulu Başkanı Ercan YAVAŞ Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

facebook-paylas
Tarih: 07-04-2024 13:59

Ercan Yavaş'tan Ramazan Bayramı Mesajı

Antalya Genç İş İnsanları Derneği ( ANTGİAD ) Yönetim Kurulu Başkanı Ercan YAVAŞ Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
 
“ BAYRAMLAR TOPLUMSAL BARIŞA KATKI SUNAR “ 
 
Bayramların toplumu birleştiren ve barış duygularını pekiştiren en özel günler olduğunu belirten Ercan YAVAŞ “Ramazan Bayramı'nın coşkusunu bir kez daha hissetmenin heyecanını yaşıyoruz Uzun bayram tatilleri, bizlere hem dinlenme hem de yeniden enerji toplama fırsatı sunarken, birlik ve beraberlik duygularımızı da pekiştiriyor" dedi. 
 
DİNLENME VE MOTİVASYON İŞ YAŞAMINA OLUMLU YANSIYOR
 
"Bu özel günlerde, dinlenmenin ve motivasyonun yanı sıra, iş dünyasında da yeni hedeflere odaklanma ve başarılarımızı daha da ileriye taşıma fırsatını yakalıyoruz" diyerek sözlerine devam eden Ercan YAVAŞ "Yenilenmiş bir zihin ve kalp ile işimize geri döndüğümüzde, daha yaratıcı ve etkili olma potansiyelimizi artırıyoruz. Bu nedenle, tatilin tadını çıkarırken, aynı zamanda iş dünyasında da yeni fırsatlara kapı aralıyoruz. Uzun bayram tatilleri sonrası yaşanan yüksek moral sayesinde iş gücü kayıplarını telafi etmenin de mümkün olduğunu biliyoruz. Bayram tatilleri İş stresini azaltarak çalışanların yeniden motive olmalarını sağlıyor, böylece iş verimliliği ve performansı artırıyor. Hem ruhen hem de bedenen dinlenmek, iş gücü kayıplarını en aza indirmek için önemli bir adım.” diye konuştu.
 
“ BAYRAM SONRASINDA TAZE ENERJİMİZLE PROJELERE DEVAM “ 
 
Başkan Ercan YAVAŞ “ ANTİGAD olarak, iş dünyasının ve toplumun genel refahı için kararlılıkla çalışmaya devam ediyoruz. Bayram sonrasında da yenilenmiş yüksek enerjimizle projelerimizi hayata geçirmeye devam edeceğiz. Ramazan Bayramı'nın tüm Antalyalılar ve ülkemiz için huzur ve mutluluk getirmesini diliyor, sevdiklerinizle birlikte sağlıklı ve mutlu bir bayram geçirmenizi temenni ediyorum." dedi.






Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI