Bugun...



Enerya talihlileri kombilerine kavuştu

Enerya Enerji, ‘doğal gazsız ev kalmayacak’ anlayışıyla çalışmalarını sürdürüyor. Türkiye’nin öncü enerji şirketi Enerya Enerji ve Dosider işbirliği ile Enerya aboneleri için düzenlenen dev çekilişin talihlileri kombilerini teslim aldı.

facebook-paylas
Tarih: 12-09-2021 18:12

Enerya talihlileri kombilerine kavuştu

Enerya Enerji, ‘doğal gazsız ev kalmayacak’ anlayışıyla çalışmalarını sürdürüyor. Türkiye’nin öncü enerji şirketi Enerya Enerji ve Dosider işbirliği ile Enerya aboneleri için düzenlenen dev çekilişin talihlileri kombilerini teslim aldı. 10 Ağustos tarihinde gerçekleştirilen çekilişle belirlenen talihlilere toplamda 54 kombi hediye edildi. Antalya’dan kombi kazanan talihlilere hediyeleri Enerya Enerji Antalya Bölge Direktörü Mehmet Akif Tulukcu  tarafından teslim edildi.

‘Doğal gazsız ev kalmayacak’ anlayışıyla faaliyetlerini sürdüren Enerya Enerji, doğal gaza ulaşımın önündeki engelleri kaldırıp doğal gaza geçişi kolaylaştırmak için birbirinden özel fırsatlar sunuyor.


Dev çekilişte 54 kombi hediye edildi
Enerya Enerji’nin, Dosider (Doğal Gaz Cihazları Sanayicileri ve İş Adamları Derneği)  iş birliğiyle düzenlediği dev kombi çekilişinin talihlileri kombilerini teslim aldı. Her daim kullanıcıları konfor ile buluşturan ve doğal gaz rahatlığını evlere taşıyan Enerya Enerji’nin ‘doğal gazsız ev kalmayacak’ sloganıyla başlattığı kampanya kapsamında, 1 Haziran–31 Temmuz tarihleri arasında abone olanlar arasında yapılan çekiliş sonucunda toplamda 54 kombi hediye edildi.
Enerya Enerji’nin faaliyet gösterdiği; Antalya, Aydın, Konya, Niğde, Nevşehir, Denizli, Karaman, Ereğli, Erzincan ve Aksaray’dan katılım gösteren yeni aboneler, kazandıkları kombileri teslim alırken, Antalya’dan kombi kazanan talihlilere hediyeleri Enerya Enerji Antalya Bölge Direktörü Mehmet Akif Tulukcu  tarafından teslim edildi.


Doğal gaz bağlantı bedeline 10 taksit imkânı
Türkiye’nin lider enerji şirketi Enerya Enerji, doğal gaza geçişi kolaylaştırmak için farklı avantajlar sunmaya devam ediyor. Faaliyet gösterdiği 10 ilde hayata geçirdiği kampanya ile 1 Eylül – 30 Kasım tarihleri arasında doğal gaz bağlantı bedeline 10 taksit imkânı sunuyor.
Ayrıca Enerya Enerji, her evin doğalgaz konforuna sahip olması için hizmet verdiği tüm bölgelerdeki yeni abonelere özel, yalnızca doğal gaz dönüşümünde geçerli olan 36 ay vadeli bireysel kredi kampanyasıyla yeni abonelere VakıfBank’tan; 3.000 TL’den başlayarak 15.000 TL’ye kadar, 36 ay vade ile kredi kullanma fırsatı da sunuyor.


Doğal gaz en sağlıklı ısınma sistemi
Temiz enerji kaynaklarından olan doğal gaz; ikâmet edilen şehrin hava kalitesine katkı sağlaması, ısınma koşullarına konfor kazandırması ve bütçe dostu olmasıyla da oldukça önemli. Ev ekonomisine katkı sağlayan doğal gaz tüm dünyada en güvenli yakıt olarak kabul edilirken, alternatif ısınma yöntemlerine göre de cüzdanınızı koruyor. Doğal gaz en sağlıklı ısınma sistemi olarak karşımıza çıkarken, temiz enerji sayesinde hava, ortam ve çevre kirliliğine yol açmıyor. Alternatif ısınma yöntemleri yalnızca olduğu bölgedeki havayı ısıtırken, doğal gaz ile alanın tümü eşit sıcaklıkta ısıtılıyor. Doğal gaz ile eşit ısınan yaşam alanları ve sıcak su kullanımı da kullanıcılara rahatlık ve konfor sunuyor. Ülkemizde doğal gaz kullanımı, konfor ve tasarruf sebebi ile yoğun olarak tercih ediliyor.







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SEKTÖREL Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI