Bugun...



EMO 49. dönem seçimlerinde EMO Antalya Şubesi'nden önemli isimler göreve seçildi

26-28 Nisan 2024 tarihlerinde Ankara’da gerçekleştirilen TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) 49. Dönem Olağan Genel Kurulu ve Yönetim Kurulu seçimleri sonuçlandı. Geçmiş dönemlerde başkanlık yapan üyeleri İlhan METİN ve İbrahim KORU, yeni yönetim organlarına seçildi.

facebook-paylas
Tarih: 26-05-2024 19:49

EMO 49. dönem seçimlerinde EMO Antalya Şubesi'nden önemli isimler göreve seçildi

26-28 Nisan 2024 tarihlerinde Ankara’da gerçekleştirilen TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) 49. Dönem Olağan Genel Kurulu ve Yönetim Kurulu seçimleri sonuçlandı. Geçmiş dönemlerde başkanlık yapan üyeleri İlhan METİN ve İbrahim KORU, yeni yönetim organlarına seçildi.

Mazbatalarını alan EMO yeni Yönetim Kurulu ve organları, ilk toplantılarını gerçekleştirerek görev dağılımını yaptı. Beş dönem boyunca EMO Antalya Şubesi’nde başkanlık yapmış olan İlhan METİN, oy birliği ile Elektrik Mühendisleri Odası Onur Kurulu Başkanlığına seçildi. Aynı zamanda, Antalya Şubesi’nde bir dönem başkanlık yapan İbrahim KORU da Elektrik Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu üyeliğine seçildi.
Ayrıca, Şaban TAT, İlhan METİN, İbrahim KORU, Ahmet AYDIN, Mesut YAMAN, İbrahim SEYDAN ve Niyazi İL TMMOB delegeliğine seçildi.

TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası Antalya Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Tat "Elektrik Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu ve diğer oda organlarına seçilen tüm arkadaşlarımızı tebrik ediyor, yeni görevlerinde başarılar diliyoruz" dedi.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI