Bugun...



Emniyet personelinden doğa yürüyüşü

Cumhuriyetimizin 100. Yıl Etkinlikleri kapsamında İl Emniyet Müdürü Orhan ÇEVİK'in eşi Sevilay ÇEVİK, Şehit ve Gazi aileleri, meslek büyükleri emeklileri, personelin eşleri ile kadın personelin katılımıyla Kumluca ilçesi Olimpos bölgesinde (Olympos) doğa yürüyüşü etkinliği gerçekleştirildi.

facebook-paylas
Tarih: 27-10-2023 17:57

Emniyet personelinden doğa yürüyüşü

Cumhuriyetimizin 100. Yıl Etkinlikleri kapsamında İl Emniyet Müdürü Orhan ÇEVİK'in eşi  Sevilay ÇEVİK, Şehit ve Gazi aileleri, meslek büyükleri emeklileri, personelin eşleri ile kadın personelin katılımıyla Kumluca ilçesi Olimpos bölgesinde (Olympos) doğa yürüyüşü etkinliği gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen yürüyüşte Sevilay ÇEVİK "Binlerce yıldır Anadolu topraklarında yaşayan kadınlarımız; bilgeliğin, çalışkanlığın, bereketin, sevginin ve barışın simgesi olarak görülmüşse de bu tarih yolculuğundaki varoluş mücadelemiz Cumhuriyetimizin ilanı ile taçlanmıştır. Türk kadınları olarak Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ün önderliğinde Cumhuriyet’ imizin kuruluş aşamasında ve 29 Ekim 1923'te çağdaş, laik, demokratik, hukuk devletinin inşasında zorlukla fakat zorluklardan ziyade onurla ve gururla yer alarak alnımızın teri ile çıktığımız bu yolda bizleri zafere ulaştıran birlik ve beraberlik ruhudur. Vatan , millet ve bayrak aşkıyla bugün burada çarpan 500 kadın yüreğinin yanında biliyorum ki bu topraklarda milyonlarcası var ve sonsuza dek var olacak. Her gün olduğu gibi bugün bu vesile ile birlikte bir kez daha Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK başta olmak üzere kahraman silah arkadaşlarını, tüm Aziz Şehitlerimizi ve Gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyoruz.
100. yıl yolunda Cumhuriyet Bayramı'mız kutlu olsun, nice yüzyıllarımız olsun." dedi.







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ASAYİS/EMNİYET Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI