Bugun...



Elmalı Güreşleri'ne renkli bir pencere

Kaş İlçesi'nde, belediye tarafından hayata geçirilen Gömbe Panayır Alanının açılışı, törenle gerçekleştirildi.

facebook-paylas
Tarih: 05-09-2021 16:33

Elmalı Güreşleri'ne renkli bir pencere

Kaş İlçesi'nde, belediye tarafından hayata geçirilen Gömbe Panayır Alanının açılışı, törenle gerçekleştirildi.
Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, açılışta yaptığı konuşmada, Gömbe Panayır Alanı çalışmasını tamamladıklarını, Kentsel Tasarım ve Düzenleme projesinin de ihalesini yaptıklarını söyledi.
3 bin 432 metrekare panayır alanı ve çevre düzenlemesiyle birlikte, Gömbe’nin güzel bir çehreye kavuşacağını belirten Başkan Mutlu Ulutaş, projenin gerçekleşmesine destek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, bakanlara, milletvekillerine, il ve ilçe başkanlarına, kamu kurumlarına ve belediye meclis üyelerine teşekkür ettiğini kaydetti.
İl Başkanı İbrahim Ethem Taş'ta Mutlu Ulutaş’ı, Gömbe’ye kazandırdığı panayır alanı için tebrik ederek, “Biz eserlerimizle konuşacağız. Yaptıklarımızla konuşacağız. Hizmetlerimizle konuşacağız. Bundan sonraki süreçte de, Kaş’ımızın gerek alt yapısı, gerekse elektrik ve ulaşım sorunları için verdiğimiz tüm sözleri tutacağız. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, tüm bakanlarımız, milletvekillerimiz ve MKYK üyelerimizle, Kaş’ımızın eksiklerini ve yapacaklarımızı adım adım uygulayacağız” diye konuştu.
Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere ise “Gömbe Panayır Alanına yıllardır geliyorum. Burası derme çatma, naylon ve muşambaların altında, kışın üstüne yağmur yağan, yazın güneş geçen bir haldeydi.  Yapılan panayır alanı, Gömbe’ye yakışan bir yer oldu. Bu hizmet için Mutlu Ulutaş’a, esnaf-sanatkarım ve pazarcı esnafım adına teşekkür ediyorum“  ifadelerini kullandı.

 


Konuşmaların ardından panayır alanının açılışı, duaların okunması ve protokol üyelerince kurdela kesilerek yapıldı.
Açılıştan sonra protokol, alanda esnaf ziyaretinde bulundu.
Gömbe Mahallesi’ndeki programa, Antalya Milletvekilleri Kemal Çelik ve Atay Uslu, AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, AK Parti MKYK üyesi, önceki dönem Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, AK Parti Kaş İlçe Başkanı Okay Bilgin, Kaş İlçe Koordinatörü Hasan Tuğrul Gencer, Demre Kaymakamı Onur Şatıroğlu da katıldı.
Mehmet ALPTEKİN / KAŞ

 







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KAŞ Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI