Bugun...



Ela Excellence Resort Belek'te bayram tatili keyfi

Türkiye’de aile ve çocuk konseptine sahip ilk otellerden olan Ela Excellence Resort Belek, Kurban Bayramı’nda da misafirlerine benzersiz bir tatil deneyimi sunmaya hazırlanıyor.

facebook-paylas
Tarih: 24-05-2024 16:54

Ela Excellence Resort Belek'te bayram tatili keyfi

Türkiye’de aile ve çocuk konseptine sahip ilk otellerden olan Ela Excellence Resort Belek, Kurban Bayramı’nda da misafirlerine benzersiz bir tatil deneyimi sunmaya hazırlanıyor. 
 
Tatil boyunca sürecek eğlenceli şovları ve konserleriyle bayramı doyasıya yaşatmaya hazırlanan Ela Excellence Resort Belek; 15 yılı aşkındır Türk turizminde öncülük ettiği yeniliklerle misafirlerine eşsiz bir tatil deneyimi hazırlarken, excellence ve uluslararası kalitede bir hizmet sunuyor. Kurban Bayramı boyunca misafirlerine unutulmaz anlar yaşatmayı hedefleyen Ela Excellence Resort Belek, 15-19 Haziran tarihlerinde bayram programı ile sınırsız eğlence vadediyor. 
Bayramın birinci günü Ela Excellence Resort Belek’te misafirlerle buluşacak olan Senfoni Orkestrası ve Koro gösterisi kulaklardaki pası silerken, birbirinden lezzetli zengin menüler ise eşsiz bir deneyim yaşatacak. Bayramın bir ve ikinci günlerinde Ela Excellence Resort Belek köy meydanında gerçekleştirilecek Sokak Lezzetleri Panayırı’ndaki zengin lezzetleri her damak zevkine hitap ederken, bayram boyunca açık ala carte restoranlarında farklı müzikler ve çeşitli gösterilerle misafirlerine unutulmaz bir bayram tatili yaşatacak.
Bayramın ikinci günü konuklarını Anadolu Ateşi ile büyülü bir yolculuğa çıkartan Ela Excellence Resort Belek, Cocahontas gösterisiyle de eğlencede sınırları zorlamaya hazırlanıyor. Bayramın üçüncü gününde Enbe Orkestrası benzersiz performansıyla ses getirirken, bayramın dördüncü gününde misafirleri Bohem Parti ile karşılarken, Moskova Sirk Gösterisiyle de eğlence doruğa çıkacak. 
Eğlence dolu çeşitli etkinlikleriyle misafirlerine unutulmaz bir bayram tatili sunan Ela Excellence Resort Belek, canlı müzik grupları ve bayram sonrasında da devam eden etkinlikleriyle hayallerin ötesinde sınırsız bir eğlence imkânı sunuyor. Eşsiz mavilikteki gökyüzünü çocukların gülen yüzleri ve uçurtmalarıyla süslemeye hazırlanan Ela Excellence Resort Belek, 18 Haziran’da meşrubatlar, şekerlemeler ve dondurma eşliğinde gerçekleşecek Uçurtma Şenliğiyle tatili çocuklar için de unutulmaz kılacak. 
Unutulmaz bir tatil deneyimi…
Bayrama özel farklı konseptlerde etkinlikler hazırlayan Ela Excellence Resort Belek, aile ve çocuk konseptinde yeniliklerde öncü olurken, çocukların güvenlikli bir ortamda doyasıya eğlenebilmelerini mümkün kılıyor. Çocuklar için özel tasarlanan festivalin yanı sıra ısıtmalı aquapark, birbirinden keyifli atölyeler ve etkinliklerle tatil boyunca eğlence sunuyor.
Misafirlerin keyifli anlar yaşaması için çeşitli eğlenceli etkinlikler düzenleyen Ela Excellence Resort Belek, sağlıklı pişirme teknikleriyle de fırında ve buharda özenle hazırlanan vegan, vejetaryen ve glutensiz seçenekler sunarak herkesin damak zevkine hitap etmeyi önemsiyor. Binlerce çiçek, bitki ve hayvan biyoçeşitliliğiyle dolu olan Ela Gardens'ta doğanın eşsiz güzelliklerini ve huzurunu bir araya getirerek misafirlerine eşsiz bir tatil deneyimi sunarken hem huzur dolu hem de renkli atmosferiyle kendine hayran bırakıyor.
Uzman terapistlerin hizmet verdiği huzur dolu süitlerde, doğal ve otantik bir atmosferde ruhu ve bedeni iyileştiren ElaZen Spa, misafirlerine eşsiz bir wellness deneyimi sunuyor. Vegan ürünlerle yapılan doğa dostu uygulamalar ile konuklarını dinlendirirken eğlendiren Ela Excellence Resort Belek, doğanın canlandırıcı gücüyle zihin, beden ve ruh sağlığını desteklerken çocuklar için de özel masaj hizmetiyle tatilden daha fazlasını sunuyor.
Ela Excellence Resort Belek Hakkında: Ülke turizmine 15 yılı aşkın süredir hizmet eden Ela Excellence Resort Belek, Özak Global bünyesinde yer almaktadır.
Temelleri 1985 yılına dayanan Özak Global; turizm, inşaat, gayrimenkul yatırım ortaklığı ve tesis yönetimi gibi farklı sektörlerde varlık göstermektedir. Gücünü Özak Ailesi’nden alan Özak Global, 40 yılı aşkın tecrübesi ile faaliyet gösterdiği her sektörde, sahip olduğu çatı değerlerinin yanı sıra; nitelikli insan kaynağı, sağlam finansman yapısı, öngörü ve analiz yeteneği, strateji geliştirme becerisi ve inovasyona olan inancı ile Türkiye ekonomisinin itici güçlerinden biridir.
Türkiye’nin eşsiz turizm potansiyeli içinde hizmet sektöründeki deneyimi ve vizyonuyla Özak Global, 2007 yılında Ela Excellence Resort Belek ile turizm sektöründe faaliyet göstermeye başlamıştır. Kurulduğu günden bu yana kişiye özel tatil anlayışı ve uluslararası standartlardaki kalitesiyle hizmet vermeye devam eden Ela Excellence Resort Belek, Türkiye’de nitelikli çocuk ve aile konseptine sahip öncü otellerdendir.
Özak Global, kurumsal kültürünü ve kalite anlayışını turizm sektörüne taşıyarak Bodrum, Kemer ve Didim’de yenilikçi fikirler ve imza projelerle yeni tatil konseptlerini hayata geçirmek için çalışmalarını sürdürüyor.






Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER TURİZM Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI