Bugun...



Eğitim Gücü Sendikası Başkanları Kurulu Divanını gerçekleştirdi

2021’de “apolitik” bir duruşla kurulan ve kısa zamanda Türkiye’nin 6. büyük Eğitim sendikası olan Eğitim ve Bilim Gücü Dayanışma Sendikası I. Başkanlar Kurulu Toplantısını 23-25 Şubat’ta gerçekleştirdi.

facebook-paylas
Tarih: 27-02-2024 20:05

Eğitim Gücü Sendikası Başkanları Kurulu Divanını gerçekleştirdi

2021’de “apolitik” bir duruşla kurulan ve kısa zamanda Türkiye’nin 6. büyük Eğitim sendikası olan Eğitim ve Bilim Gücü Dayanışma Sendikası I. Başkanlar Kurulu Toplantısını 23-25 Şubat’ta gerçekleştirdi.

Eğitim Gücü Sendikası'nın Genel Başkanı Oğuz ÖZAT yaptığı açılış konuşmasında il-ilçe başkanlarına katılımları ve kuruluşlarından bu yana sahada samimiyet ve özveri ile yaptıkları çalışmalar için teşekkür etti. ÖZAT, eğitim camiasında sendikacılığın bağımsız  olmasının öneminden bahsederek apolitik duruşla iki yılda onlarca kazanım elde ettiklerini, eğitim çalışanlarının sorunlarını çözerken sadece hukuktan aldıkları güçle hareket ederek yüzlerce sorunu çözüme kavuşturduklarını söyledi. Eğitim çalışanlarının siyasi sendikalar tarafından yalnız bırakıldığı bir dönemde kurulan sendikamız kısa bir sürede hiçbir siyasi, vakıf vb bağlantısı olmadan bir sendika on binleri geçti. Bizi tanıyan, takip eden ve çalışmalarımızın sonuçlarını gören eğitim camiasından sendikamıza ciddi bir teveccüh var. biz de bunu boşa çıkarmayacak sadece hukuktan ve üyelerimizden aldığımız güçle çalışmalarımıza devam edeceğiz şeklinde ifade etti.

Başkanlar Kurulu Divanında Prof.Dr.Necati CEMALOĞLU, Doç. Dr. Oğuzhan KIRDÖK ve Doç.Dr.Gamze Ebru ÇİFTÇİ tarafından sendikal çalışmalar konusunda eğitim verirken, sendikanın Genel Başkan Yardımcıları sorumluluk alanlarında seminer düzenlediler.

Ev sahibi Eğitim Gücü Sen Antalya İl Başkanı Yıldız ALBAYRAK SARGIN , organizasyonun gerçekleşmesini sağlayan Genel Merkez Yönetimindeki ekip arkadaşlarına ve Antalya İl Yönetimindeki ekip arkadaşlarına teşekkür ederek, güzel duygular ve umutlarla Antalya'ya gelen İl ve İlçe başkanlarının geldikleri gibi mutlulukla ve sağlıkla çalıştıkları illere dönemlerini dilediğini, kaynaştıkları, sendikacılıkta ve teşkilatlanmada bilgi, görgü ve deneyim kazandıkları, başarılı bir Divan Kurulunu tamamladıklarını söyledi.

İl başkanlarının bilgi alışverişi için düzenledikleri panelin ardından Başkanlar Kurul Divanı sona erdi. İl-ilçe başkanları daha donanımlı ve motive olmuş bir şekilde sahadaki çalışmalarına devam ederek eğitim çalışanlarının huzur ve refahı için mücadele edeceklerini söylediler.

 







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EĞİTİM Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI