Bugun...



Dünya kimya sektöründen 4 bini aşkın ziyaretçi PaintExpo Eurasia, Surtech Eurasia’da buluştu

Türkiye’nin endüstriyel kaplama ve yüzey işlem teknolojilerini dünyaya açan PaintExpo Eurasia, Surtech Eurasia tamamlandı

facebook-paylas
Tarih: 28-11-2021 16:47

Dünya kimya sektöründen 4 bini aşkın ziyaretçi PaintExpo Eurasia, Surtech Eurasia’da buluştu

Türkiye’nin endüstriyel kaplama ve yüzey işlem teknolojilerini dünyaya açan PaintExpo Eurasia, Surtech Eurasia tamamlandı
Kimya sektörüne olan katkılarını uzun yıllar sürdüren Artkim Fuarcılık’ın düzenlediği PaintExpo Eurasia, Surtech Eurasia ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle tamamlandı. İstanbul Fuar Merkezi’nde 25 ila 27 Kasım tarihleri arasında dünyanın birçok ülkesinden iki yüzü aşkın firmanın katılımıyla gerçekleştirilen, toplamda dört bini aşkın ziyaretçinin katıldığı fuarlar yüzlerce iş birliğine sahne oldu. Birçok panel ve konferansın da düzenlendiği fuarlar 3 ay boyunca sanal dünyada ziyaretçilerini ağırlamaya, kimya sektörüne katkılarını sürdürmeye devam edecek.


Kimya sektörüne hizmet vermek amacıyla yola çıkan Artkim Group’un fuarcılık alanında faaliyet gösteren şirketi Artkim Fuarcılık, Türkiye ve dünyadaki endüstriyel kaplama ve yüzey işlem teknolojilerindeki son gelişme, teknoloji ve ürünleri 6. Uluslararası Endüstriyel Kaplama Teknolojileri Fuarı PaintExpo Eurasia, 5. Uluslararası Yüzey İşlem, Galvaniz Kimyasalları ve Teknolojileri Fuarı Surtech Eurasia’da sergiledi. Üç gün boyunca dünyanın onlarca ülkesinden iki yüzü aşkın firmanın ürünlerini dünyanın dört bir yanından gelen 4 bini aşkın ziyaretçiye tanıttı. Üç ay boyunca sanal dünyada devam edecek fuarların da binlerce ziyaretçiye ulaşılması hedefleniyor.   


Kimya sektörünün ivmesini hızlandıracak
Fuarla ilgili değerlendirmelerde bulunan Artkim Fuarcılık Genel Müdürü Cengiz Yaman, “Pandemi sonrası sektörlerimiz özelinde gerçekleştirilen ilk fuarlar olması dolayısıyla oldukça yoğun bir katılım gerçekleşti ve 4 bini aşkın ziyaretçi ağırladık. Aynı şekilde firmalardan da yoğun bir katılım aldık. Hem ziyaretçi hem de firma katılım sayılarından oldukça mutlu olduğumuz bir fuar geçirdik. Ayrıca fuarlarımızda yüzlerce iş birliği imzası atıldı. Bu doğrultuda sektör profesyonelleri açısından da gayet başarılı geçen bir fuar olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Fuarlarımızda hayata geçirilen iş birliklerinin, pandeminin en zorlu şartlarında dahi ihracat ve üretim başarısını sürdüren sektörlerimizin ivmesini hızlandıracağını düşünüyorum. Bu ivmenin olumlu yansımalarını; ülke ekonomimizde, istihdamımızda ve ihracatımızda da alacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.

 

Sanal fuarlarla zaman ve mekan sınırları ortadan kaldırıldı
Artkim Fuarcılık olarak sektörün ihtiyaç ve beklentilerini çok iyi bildiklerini kaydeden Yaman, “Pandemiyle uzun süre fiziki olarak bir araya gelemeyen sektörümüz, fuarları sanal dünyaya taşıyarak sektördeki gelişmeleri paylaşma fırsatı buldu. Artkim Fuarcılık olarak biz de sektörün alıştığı bu dinamiğe uyum sağlayarak fuarlarımızı sanal dünyaya taşıdık. Üç ay boyunca sanal olarak devam edecek fuarlarımız dünyanın dört bir yanından ziyaretçilerini ağırlamaya, sektördeki gelişmeleri tanıtmaya devam edecek. Zaman ve mekan sınırlarını ortadan kaldırdığımız sanal fuarlarımızın, fiziki fuarlarımızda olduğu gibi yoğun bir ziyaretçi trafiği olacağına ve binlerce ziyaretçi ağırlayacağını düşünüyoruz. Online ziyaretlere, toplantılara ve panellere de ev sahipliği yapacak sanal fuarlarımızla dünyanın farklı noktalarındaki sektör profesyonelleri haftanın 7 günü, günün 24 saati kendisine çözüm ortağı bulabilecek” dedi.  

 

Kaplama ve yüzey işlem teknolojilerindeki son yenilikler paylaşıldı
Kimya sanayisinde endüstriyel üretimin en önemli basamaklarından olan kaplama ve yüzey işlem teknolojilerine dair son yenilikler fuarlarda katılımcılarla paylaşıldı. Fuarlarda; yüzey işlem ve galvaniz kimyasalları, ekipmanları, mekanik terbiye, elektro kaplama, sıvı ve toz boya, boyama ekipmanları ve sistemleri, boyama uygulamaları ve boya tabancaları, konveyör sistemleri ve yüzey temizleme ürün ve hizmetleri tanıtıldı. Akademisyen ve sektör temsilcilerinin katılımıyla birçok konferansın düzenlendiği fuarlarda ayrıca Çevre Dostu Kaplama Tesisleri ve Geri Dönüşüm Teknolojisi, Korozyondan Korunma Amaçlı Çinko Esaslı Alaşım Kaplamalar ve Sektörel Trendler, Endüstriyel Kaplama Tesislerinde Dijitalleşme ve Otomatik Kontrol panelleri gerçekleştirildi.







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI