Bugun...



Dünya franchise sektörü yeniden şekilleniyor

Türkiye franchise sektörünün uluslararası tek organizasyonu Bayim Olur musun? – 19. Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı, 25-28 Kasım 2021 tarihleri arasında, İstanbul - Yenikapı Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi’nde organize edilecek.

facebook-paylas
Tarih: 18-10-2021 18:48

Dünya franchise sektörü yeniden şekilleniyor

Türkiye franchise sektörünün uluslararası tek organizasyonu Bayim Olur musun? – 19. Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı, 25-28 Kasım 2021 tarihleri arasında, İstanbul - Yenikapı Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi’nde organize edilecek. Medyafors Fuarcılık tarafından, Ufrad Franchising Derneği desteğiyle düzenlenen fuar, franchise ve markalı bayilik sisteminin tüm paydaşlarını tek çatı altında buluşturacak.

Her yıl on binlerce girişimciyi markalarla buluşturmakla birlikte önemli iş birliklerine de olanak sağlayan Bayim Olur musun Franchising Fuarı, özellikle pandemi sonrası dünya franchise sektörünün buluşma adresi olacak. Yatırım yapmak veya işini büyütmek isteyenler için referans noktası olan fuar, sunduğu olanakları ve dinamik yapısıyla dünya franchise sistemini yeniden şekillendirecek.

Bayim Olur musun? Fuarı’nın bu yılki ana sponsoru Redstone oldu

Bayim Olur musun? Fuarı’nın bu yılki ana sponsoru, gayrimenkul sistemine iddialı bir giriş yapan Redstone oldu. Fuarda yeni bayilik ağları kurmak için yer alan Redstone’un genel merkezi İstanbul’da bulunuyor. New York ve Londra’da da merkezleri olan firma, sadece Türkiye’de değil, dünya gayrimenkul sektöründe de önemli başarılara imza atmak üzere yola çıktı.

Oluşturduğu uluslararası franchise sistemi ile sektörü sadece büyütmeyi değil, Türkiye’de sektörün çatı kuruluşu olmayı da hedefleyen Redstone, gayrimenkul sektöründe çok sayıda uluslararası başarılara imza atmış, gayrimenkul kraliçesi olarak da bilinen Evrim Kırmızıtaş Başaran’ın liderliğinde kuruldu.  

Bayilik ve franchise vermek isteyen markaların en büyük ticaret platformu olan fuar, işini büyütmek isteyen, yeni iş ortakları arayan ve yatırımlarına yön vermek isteyen ziyaretçilerin buluşma adresi olmaya bu yıl da devam edecek.

Gıdadan ev dekorasyonuna, gayrimenkulden güzellik merkezlerine, spor merkezlerinden, kafelere, kuru temizlemeden teknolojiye ve otomotive kadar geniş sektör yelpazesinden katılımcıların bayilik ve franchise vermek üzere yer aldığı Bayim Olur musun? - 19. Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı, büyük bir network alanı yaratırken, şirketlere yeni şubeler açarak büyüme fırsatı sunuyor. Fuar, yarattığı iş hacmi ile her geçen yıl önemli başarılara imza atıyor.







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SEKTÖREL Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI