Bugun...



Dünya Çocuk Hakları Gününde Sevgi Evlerinde Kalan Çocuklarımıza Yönelik Etkinlikler Düzenlendi

Dünya Çocuk Hakları Gününde Sevgi Evlerinde Kalan Çocuklarımıza Yönelik Etkinlikler düzenlendi, çeşitli hediyeler verildi.

facebook-paylas
Tarih: 22-11-2022 17:13

Dünya Çocuk Hakları Gününde Sevgi Evlerinde Kalan Çocuklarımıza Yönelik Etkinlikler Düzenlendi

Antalya Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada şöyle denildi:
"Çocukları korumak ve yaşam koşullarını iyileştirmek adına 20 Kasım 1989 tarihinde Birleşmiş Milletler Genel Kurulu tarafından "Çocuk Haklarına Dair Sözleşme " imzalanmış ve o tarihten günümüze "20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü" olarak tüm dünyada ve ülkemizde kutlanmaktadır.
 
20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü etkinlikleri kapsamında Sevgi Evleri’nde kalan 25 çocuğumuza yönelik İl Emniyet Müdürümüz Sn. Orhan ÇEVİK’in eşi Sn. Sevilay ÇEVİK Hanımefendinin de katılımıyla; Antalya Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü koordinesinde Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ve Sosyal Hizmetler ve Sağlık Şube Müdürlüğü ile birlikte çocukların bu anlamlı gününde onların yanında olduğumuzu bir nebze de olsa hissettirebilmek amacıyla etkinlikler düzenlenmiş ve Sn. Sevilay ÇEVİK Hanımefendi tarafından çocuklarımıza çeşitli  hediyeler takdim edilmiştir.
 
Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Sosyal Hizmetler ve Sağlık Şube Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Polis Atlı Birliği'nde bulunan  kafeteryamızda kahvaltı, çocuklarımızın ata bindirilmesi gibi aktivitelerin ardından, Dokuma Park içerisinde bulunan Antalya Bilim Müzesi, Oyuncak Müzesi, Minicity Park  gezisi  gerçekleştirilmiş, Cinetime Özdilek Sineması'nda film ve yemek etkinliği düzenlenmiştir.
 
Kamuoyuna saygıyla duyurulur."
 ANTALYA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ASAYİS/EMNİYET Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI