Bugun...



Döşemealtı’nın Şampiyon Pehlivanları

Kırkgöz Döşemealtı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Güreş takımı 3 gün üst üste katıldıkları güreşlerde kürsülere ambargo koydu.

facebook-paylas
Tarih: 04-08-2023 14:56

Döşemealtı’nın Şampiyon Pehlivanları

Kırkgöz Döşemealtı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Güreş takımı 3 gün üst üste katıldıkları güreşlerde kürsülere ambargo koydu. Er Meydanlarının Mega Starı Başpehlivan Ali Gürbüz, 25’nci Uluslararası Feslikan Yaylası Yağlı Güreşlerinde birinci olurken, Başaltı boyu Pehlivanı Onur Susuz 45’nci Geleneksel Uluborlu Kiraz Festivali ve Yağlı Pehlivan Güreşlerinde liderlik kürsüsünde yerini alarak büyük bir başarıya imza attı. Yine alt boylarda mücadele veren Döşemealtı Belediyesi Pehlivanları elde ettikleri derecelerle ilçeye büyük sevinç yaşattı.
Döşemealtı Belediyesi Başpehlivanı Ali Gürbüz,  45’i baş olmak üzere toplamda 669 pehlivanın kol bağladığı güreşlerde sırası ile Osman Kan, Salih Dorum, Mehmet Yeşil Yeşil, Enes Doğan'ı yenerek finale geldi. Finalde ise rakibi Orhan Okulu'yu uzatmada yenerek altın kemere ulaşan Başpehlivan Ali Gürbüz birinciliği taraftarlarına ve Döşemealtı halkına armağan etti. Isparta’da düzenlenen 45. Geleneksel Uluborlu Kiraz Festivali ve Yağlı Pehlivan Güreşlerine katılan Başaltı boyu pehlivanı Onur Susuz ve Teşvik 2 boyunda mücadele eden Celal Bayar İşlek birinci oldu. Tozkoparan boyunda ise Aşkın Savaş Doğdu üçüncü olarak kürsüde yerini aldı.
Kırkgöz Döşemealtı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü güreşçileri Muğla Kavaklıdere Yağlı Pehlivan güreşlerinde ise Minik 2 Boyunda Süleyman Efe Kara ikinci, Halil Eren Çıra üçüncü oldu. Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, sporcularının elde ettiği başarılardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Özellikle Başpehlivan Ali Gürbüz olmak üzere, diğer tüm alt boylarda mücadele eden Ata Sporumuzu yaşatan ve ilçemize getirdikleri başarılarla sevince boğan sporcularımı tebrik ediyorum. Çok kıymetli güreş seyircilerine ve ilçe halkımıza güreşçilerimize verdikleri destek nedeniyle teşekkür ederim” dedi.







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER DÖŞEMEALTI Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI