Bugun...



Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç’e Pandemi Teşekkürü

AESOB Başkanı Adlıhan Dere, Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç’e, Birlik Başkanvekilleri Bayram Dal , Mehmet Ali Gülaçtı ,Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Şimşek ,Denetim Kurulu Başkanı İsmail Öz, Disiplin Kurulu Başkanı Yusuf Kurul ve Disiplin Kurulu Tolgahan Demir ve Yüksel Uzun ile birlikte ziyaret etti.

facebook-paylas
Tarih: 29-04-2021 14:47

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç’e Pandemi Teşekkürü

AESOB Başkanı Adlıhan Dere, Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç’e, Birlik Başkanvekilleri Bayram Dal , Mehmet Ali Gülaçtı ,Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Şimşek ,Denetim Kurulu Başkanı İsmail Öz, Disiplin Kurulu Başkanı Yusuf Kurul ve Disiplin Kurulu Tolgahan Demir ve Yüksel Uzun ile birlikte ziyaret ederek, Belediye kiracısı 80 esnaftan Pandemi sebebiyle 6 ay boyunca kira alınmaması , Nisan Ayı Belediye Meclisinde alınan kararla 3 ay daha uzatılması, 2021 yılı için kira zammı yapılmaması, Belediye kiracısı kısıtlamalardan muaf işletmelerden yüzde 90 oranında kira indirimi yapılması,Esnaflarımıza Maske ,Dezenfektan ,yardım paketi dağıtılması,81 Servisçi ve 15 Kantinci esnafımıza gıda kolisi yardımı yapılması, Pandemi sürecinde esnaf ve sanatkarlara vermiş olduğu destekler dolayısı ile teşekkürlerini iletti.


AESOB Başkanı Adlıhan Dere, Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç’in esnaf ve sanatkarlara gerekli destekleri verdiğini aktararak ’Bizler geçtiğimiz yıl içerisinde sizlere teşekkür etmek için bir ziyaret gerçekleştirmiştik. Malum Pandemi süreci halen devam ediyor sizlerde Döeşemealtı Belediyesi olarak esnafımıza destek sağlamaya devam ediyorsunuz. Kepez’de bulunan 2 bin esnafımız adına Belediye kiracısı esnaflarımızdan  6 ay boyunca kira almamanız ,Nisan ayı Meclisinde aldığınız kararla 3 ay daha uzatılması,2021 yılı için zam alınmaması, esnaf ve sanatlarımıza yönelik dezenfekte ve maske çalışmalarınız ,Servisçi ve Kantinci esnafımıza gıda kolisi yardımı yapılması, Döşemealtı bölgesini daha yaşanılabilir bir ilçe haline getirdiği için esnaf ve sanatkarlarımıza vermiş olduğunuz destekler dolayısıyla bir kez daha teşekkür ediyoruz.’  dedi.


Döeşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç : ‘Pandemi sürecinde en büyük etkilenen kesim esnaf kesimi olmuştur.’

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Dünyada ve Ülkemizde Pandemi sürecinde maalesef en büyük etkilenen kesim esnaf kesimi oldu. Bizler Belediye olarak Bölgemde olan esnaflarımızın en hafif yollarla atlatmanın yollarını arıyoruz. Belediyemiz kiracısı olan işletmelerden 6 ay kira almamıştık, Nisan ayı meclis kararırıyla kira almamayı 3 ay daha uzattık. Faaliyetlerine kısıtlama kurallarınca devam eden kiracımız olan işletmelere yüzde 90 oranında kira indirimi ve 2021 yılı için kira zammı almayacağımızı kararlaştırdık. Maske ,Dezenfekte çalışmaları devam etmektedir. Servisçi Kantinci esnaflarımız başta olmak üzere tüm ihtiyaç sahibi esnaf ve vatandaşlarımıza gıda kolisi yardımında bulunduk. Çünkü pandemi süreci devam etmektedir. Biran evvel bu Pandemi süreci sona erer, yaralar sarılır ve esnaflarımızın işleri yeniden açılır sosyal hayata dönebiliriz. Birlik Başkanımızla uzun yıllardır dostluğumuz vardır. Biz hep bir bütünlük içerisinde esnaflarımızın yanında olduk. Döşemealtı en son açıklanan TÜİK verilerine Türkiye’nin 3. Antalya’nın 1. En fazla göç alan ilçemiz ve en fazla ruhsat veren belediyesiyiz. Hızlı büyüme çarpık kentleşmeyide beraberinde getirir. Çarpık kentleşmenin önüne geçmek için yaptığımız imar planları ile esnaflarımızın daha elverişli ortamlarda ticaret yapmaları ve  vatandaşlarımıza daha yaşanılabilir bir Döşemealtı için azimle gayretle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Ben başta Birlik Başkanımız Sayın Adlıhan Dere ve siz değerli yöneticilere ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyor, sağlıklı günler diliyorum. dedi.







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EKONOMİ Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI