Bugun...



Domates Kotasında Mutlu Son

Kumluca'da domates fiyatlarının düşük seyretmesi, son günlerde üretici-komisyoncu ve tüccar üçlüsünü germişti. Hükümetin yoğun temasları ve konuya özel olarak eğilmesi sonuç verdi.

facebook-paylas
Tarih: 21-01-2021 15:26

Domates Kotasında Mutlu Son

Domates İçin Müjdeli Haber Geldi
Kumluca'da domates fiyatlarının düşük seyretmesi, son günlerde üretici-komisyoncu ve tüccar üçlüsünü germişti. Hükümetin yoğun temasları ve konuya özel olarak eğilmesi sonuç verdi.
Antalya Milletvekili Atay Uslu'nun, Kumluca'ya gelerek ilgili kesimlerle toplantı yapıp, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'yla telefon görüşmesi gerçekleştirilmesiyle son aşamaya gelen süreç, müjdeli haberi  Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan'ın Twitter mesajı vermesiyle sonuçlandı.
Rusya'nın domates ihracatımıza yönelik uyguladığı kota 200 bin tondan, 250 bin ton'a yükseltildi.
Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, yaptığı açıklamada şunları ifade etti;
"Bugün Rusya’nın konuya ilişkin Kararnamesinin, onay süreci tamamlandı ve kararname  az önce yayımlandı.
Kararname, 10 gün sonra yürürlüğe girecek.
Bakanlarımız'ın,  3 aydır bire bir takipleri ile güzel haber geldi.
Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a , Bakanlarımız'a  teşekkür ediyoruz. Hayırlı olsun" dedi.
Mehmet ALPTEKİN / KUMLUCA

 







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KUMLUCA Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI