Bugun...



Diyanet Camiası Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle kahvaltıda bir araya geldi

Kumluca’da, 1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanan Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle kahvaltı proğramı düzenlendi.

facebook-paylas
Güncelleme: 04-10-2022 20:02:15 Tarih: 04-10-2022 19:57

Diyanet Camiası Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle kahvaltıda bir araya geldi

Kumluca’da, 1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanan Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle kahvaltı proğramı düzenlendi.

Sarnıçtepe-Yörük Halk Ekmek Kafesinde, Kumluca Belediyesi tarafından düzenlenen proğramda, ilçe genelinde görev yapan ve bazı emekli olan din görevlileri bir araya geldi.
Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, Başkan Yardımcıları ve bazı siyasi parti İlçe Başkanları, İlçe Müftüsü Süleyman Çoban ve Kumluca’nın din görevlileri ile buluştu.

Kumluca İlçe Müftüsü Süleyman Çoban; ‘Camiler ve Din Görevlileri ile Mevlid-i Nebi Haftası hayırlı olsun. Başkanımız ve ekibine zarif davetlerinden dolayı teşekkürlerimi arz etmek istiyorum. Temel Eğitim Mahallesi Mimar Sinan Camii avlusuna ayrıdan iki sınıflık bir Kur’an Kursu inşa ettiler. Fevkalade güzel örnek bir Kur’an Kursu olmuş. Ayrıca bugün öğrendim Şıh Camii'ne bir lojman yaptıracaklarını ve Hacıveliler Konakyanı Camiinin de halısını temin edeceklerini teyit ettiler. Bu hizmetlerinden dolayı teşekkürlerimi arz etmek istiyorum kendilerine. Bu hafta münasebetiyle, hayırlı hizmetler yapmayı Allah nasip etsin’’ dedi.  

 


Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, "Camiler ve din görevlileri haftası dolaysıyla, bugün burada toplanmış bulunuyoruz. Kumluca’mıza gece gündüz hiç durmadan, insanının yaşamından ölümüne kadar ayrı ayrı hizmet eden hocalarımıza, minnetlerimizi ve şükranlarımızı iletmek için toplandık. Sn. Müftümüz ile beraber Kumluca’mızdaki birliğimizi beraberliğimizi sağlayan din görevlilerimize, cemaatimizle aramızda köprü olduğu için teşekkür ediyorum. Bizlerde üzerimize düşen görevleri her zaman yerine getireceğiz. Büyük aile olarak huzur içinde yaşayabilmememiz için, birlik beraberliğimize katkı koyan hocalarımızın hizmetindeyiz. Camiler ve Din Görevliler Haftası kutlu olsun’’ dedi.
Program duaların okunması ve toplu resim çekinilmesinin ardından sona erdi.
Diğer yandan vatandaşlar, Karatepe Stadı karşısında yapılmakta olan ve kalan işlerinin belediye tarafından üslenilmesi sonrasında çalışmanın durduğunu ve bir an evvel bitirilmesini beklediklerini belirttiler.
Mehmet ALPTEKİN / KUMLUCA

 







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KUMLUCA Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI