Bugun...



DEVA Muratpaşa, göz doldurdu

Demokrasi ve Atılım Partisi (Deva Partisi) il başkanlığında gerçekleştirilen törende, Muratpaşa İlçe Başkanlığına atanan Hüseyin Kemal Dal ve yönetim kurulu üyelerine mazbataları dağıtıldı.

facebook-paylas
Tarih: 19-01-2021 13:39

DEVA Muratpaşa, göz doldurdu

Demokrasi ve Atılım Partisi (Deva Partisi) il başkanlığında gerçekleştirilen törende, Muratpaşa İlçe Başkanlığına atanan Hüseyin Kemal Dal ve yönetim kurulu üyelerine mazbataları dağıtıldı.
Deva Partisi İl Başkanı Av. Süleyman Akıncı,  hazır bulunanlara yaptığı açılış konuşmasında, Antalya il teşkilatının kurulduğu günden bu yana sıkı bir şekilde çalıştıklarını dile getirerek, “Muratpaşalı kurucu arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Deva Partisi olarak teşkilat çalışmalarımıza aralıksız olarak devam ediyoruz. Partimiz ilçe başkanlarının atamasını sırasıyla gerçekleştiriyor,.Muratpaşa İlçe Başkanı olarak atanan Hüseyin Kemal Dal ve ekibine teşekkür ederiz. Deva ailesi bütün ilçelerde hızlı bir şekilde büyüyor. Önceliğimiz, halkımızla bir arada olup dertlerine deva olmaktır.Deva Partisi olarak ülkemizin içine düştüğü sıkıntılara çözüm üretmek için genel başkanımızın önderliğinde gayret göstereceğiz" dedi.


Ülkemiz prestij kaybediyor
Deva Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Mustafa Satıcı, Muratpaşa teşkilatı kurucu başkanı Hüseyin Kemal Dal ve yönetim kurulu üyelerini kutlayarak başladığı konuşmasında, ülke gündemine de değinerek, "başta il başkanımız olmak üzere emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum. Türkiye’nin içinde bulunduğu tablo ile ilgili konuşmak istiyorum. Ülkemiz sıkıntılı bir dönemden geçiyor. Ekonomide, dış politikada, sağlıkta, eğitimde sorunlar yumağı artarak devam ediyor. Tüm komşularımızla sıkıntılı durumdayız. Her geçen gün ülkemiz prestij kaybediyor, hiçbir dönemde bu kadar aciz bir duruma düşmemiştik" dedi. Kendisinin se Muratpaşalı olduğunu belirten Satıcı, "bende Murat paşa'nın hep yanında olacağım" cümlesiyle sözlerini sonlandırdı.

 

Muratpaşa İlçe Başkanlığına atanan Hüseyin Kemal Dal, hazır bulunanlara teşekkür ederek başladığı konuşmasında şu cümlelere yer verdi:

"Deva Partisi çatısı altında buluşmamıza vesile olan, Öncelikle Gıyaben bu hareketi hayata geçirmiş Sayın Genel Başkanımız Ali Babacan’a ve değerli Genel Merkez Yönetimimize Deva Partisi Antalya Kurucular Kurulu heyetine, Sayın İl Başkanımız Süleyman Akıncı’ya, Teşkilat Başkanımız Sayın Selda Öner’e, Antalya İl Yönetim Kurulu Üyelerine, Muratpaşa Teşkilatını kurarken beraber çalıştığım Kurucu Heyet Üyeleri Sayın Nail Coşkun, Sayın Fatih Serkan Bardak, Sayın Mustafa Üstünsöz ve Sayın Ramazan Süren’e ve bugün burada bulunmama, sizlerle bu anı yasamama, Deva Partisi şemsiyesi altına beni davet edip sizin gibi yol arkadaşlarım olmasına vesile olan İl Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Recep Çoban’a ve tabiî ki desteklerini hiçbir zaman benden esirgemeyen değerli ailemin her bir ferdine ve burada hazır bulunan ağabeyim Süleyman Hilmi Dal’a, ablam Bedia Dal’a ve hayat ve yol arkadaşım sırdaşım evimin devası değerli eşime teşekkür etmeyi bir borç bilirim" dedi.

Siyasi olarak verdiği mesajlarında, "Ülkemiz siyaseti sıkıntılı günler yaşamakta. Hepimizin endişesi bugünlerin devamının olmaması. Mutsuz insan sayısının arttığı, toplumumuzun hemen hemen her kesiminden şikâyetlerin yükseldiği bu dönemde Deva Partisi Muratpaşa İlçe Teşkilatı olarak siyaset sahnesindeki yerimizi alıyoruz. Vatandaşlarımızın şikayetlerinin farkında bir yönetim olarak saha faaliyetlerine bir an önce başlamanın gayreti içerisindeyiz. Karamsarlık tellallığı veya vaatler peşinde değiliz. Gerçek ve doğru olan neyse onu söyleyen, eleştiri yaptığı konuya çözümleri olan bir Genel Merkeze ve Genel Başkana sahip olmanın avantajını sonuna kadar kullanacağız" dedi.

 

 

Muratpaşa için yaptığı tespitlere ve yapacaklarına değinen Dal, "Antalya kurulduğundan beri var olan mahalleler ilçemiz sınırları içindedir. Ticaretin kalbinin attığı, kent içi istihdamın en yüksek olduğu bölgelere sahip olması sebebiyle Muratpaşa hiç şüphesiz her daim Antalya Siyasetine şekil vermiş en önemli ilçemizdir. Ülkemiz siyaseti hepimizin bildiği üzere kutuplaşmışlık sarmalına takılı kalmış vaziyette. Bizi alternatifsizlik çukuruna düşürmüş durumda. Mevcut potansiyelimizi göstermemizi engelleyen ve bizi vatandaş olarak mutsuz eden bu durum öz motivasyonumuzu yok etmekte, adeta vatandaş olarak bize diyorlar ki siz neyi seçerseniz seçin sonuç aynı. Peki biz bu çukurdan nasıl çıkarız? Hafızamızı tazeleyip geçmişimizi hatırlayarak, 1071’de Sultan Alparslan Malazgirt’te kendine çizilen sınırları yok edip nasıl Anadolu’ya girdiyse, 1453’te daha önce 28 kere kuşatıldığı halde fetih edilemeyen İstanbul’u Fatih Sultan Mehmet 21 yaşında nasıl fetih ettiyse, 1923’te Cumhuriyeti ilan eden Ebedi Başkomutanımız Mustafa Kemal Atatürk, 1918’de imzalanan Mondros ve Sevr anlaşmalarını nasıl elinin tersiyle itip milli mücadeleyi başlattıysa, Bizde Deva Partisi olarak bu kutuplaşmışlık ve alternatifsizlik sarmalından öyle kurtulacağız.


İstiklal marşımızın dediği gibi korkmayacağız

Tarihimizdeki bu başarı örneklerinin dikkatinizi çekerim tek bir ortak noktası vardır. O da adı geçen liderlerin tek adam sevdasıyla değil ekip ruhu ile isi ehliyet ve liyakat sahiplerine emanet etmesi anlayışıdır. Sultan Alparslan;büyük vezir Nizam-ül mülk’ü ve Türk Beyleri Artuk Bey’i, Afşin Bey’i, Kutalmışoğlu Süleyman Şah’ı hangi ferasetle göreve getirdiyse, Fatih Sultan Mehmet; Zagnos Pasa’yı, Akşemsettin’i, Molla Gurani’yi hangi ufukla yanında tuttuysa,Baş Komutanımız Mustafa Kemal Atatürk; İsmet İnönü’yü, Kazım Karabekir’i,Fevzi Çakmak’ı ve daha nicelerini Cumhuriyet ve Hürriyet yolunda hangi düşünce ile görevlendirdiyse, Bizde içine düştüğümüz sorunlar çukurundan işi ehline teslim etme anlayışıyla kurtulacağız. İtaat ve biat kültürünün yerine istişare ve cesaret kültürünü getireceğiz. İstiklal marşımızın dediği gibi Korkmayacağız.

Deva Partisi, kişinin dinine, mezhebine, diline, etnik kökenine bakmadan sadece iyi insan olması ön koşulu ile samimi bir kadro kurma gayretindedir. Teşkilatımızı kurarken en yüksek hassasiyetle uyduğumuz bu kural önce teşkilatımızda oradan direk milletimizin derin irfanında vücut bulacaktır. İste o buluşma gerçekleştiğinde damlalardan oluşan huzur seli 4 bir yani saracak tüm dertlerimizin DEVA’sı olacaktır.
Bu duygu ve düşüncelerle hepinizi saygı ile selamlıyor refah günlerde buluşmak dileğiyle esenlikler diliyor Allah’a emanet ediyorum"dedi.

 

Konuşması sık sık alkışlarla kesilen Hüseyin Kemal Dal'a il başkanı Süleyman Akıncı tarafından mazbatası verildi.

Daha sonra Muratpaşa ilçe teşkilatı yönetim kurulu üyelerine yetki belgeleri, ilçe başkanı Dal tarafından tek tek sahneye davet edilerek verildi.

 

İlçe teşkilatı şu isimlerden oluştu:
Hüseyin Kemal Dal (Muratpaşa Kurucu İlçe Başkanı)
Şevval Atıcı (İlçe Sekreteri)
Halime Özen Erbaş (İlçe Eğitim Sağlık Sosyal İşler ve Dış İlişkiler Başkanlığı)
Seda Akay (İlçe Ekonomi İşleri, Sektörel İzleme, Dijital Dönüşüm veTeknoloji İzleme Başkanlığı)
Zehra Bizkevelci (İlçe Kadın Çalışmaları Başkanlığı)
Mehmet Bahattin Çamcı (İlçe Hukuk ve Adalet İşleri Başkanlığı)
Ali Osman Gümba (İlçe Gençlik Çalışmaları Başkanlığı)
Adnan Doğukan AK (İlçe Tanıtım ve Halkla İlişkiler Başkanlığı)
Nail Coşkun (İlçe Seçim İşleri Başkanlığı)
Osman Ünlü (İlçe Teşkilat İşleri Başkanlığı)
Serkan Bardak (İlçe Yerel Yönetimler, Şehircilik, Doğa Hakları ve Çevre
Başkanlığı)
Aytekin Sevimli (İlçe İdari ve Mali İşler Başkanlığı)
Ramazan Süren (Yönetim Kurulu Üyesi)
Ramazan Güllü (Yönetim Kurulu Üyesi)
Eren Dede (Yönetim Kurulu Üyesi)
Cihan Dündar (Yönetim Kurulu Üyesi)
Semih Şeker (Disiplin Kurulu Üyesi)
Lütfi Şahin (Disiplin Kurulu Üyesi)
Hamdullah Özel (Disiplin Kurulu Üyesi)
Ahmet Gül (Etik Kurulu Üyesi)


Tören sonrası, topluca hatıra fotoğrafı çekilerek toplantı sonlandı.

Haber: Cengiz Savaşeri - Fotoğraflar; Hakkı İşbecer

 







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI