Bugun...



Deva Kepez, Siyahkoç’a emanet

Deva Partisi Kepez İlçe Başkanlığına Mehmet Siyahkoç atandı.

facebook-paylas
Tarih: 14-01-2021 12:17

Deva Kepez, Siyahkoç’a emanet

Deva Partisi Kepez İlçe Başkanlığına Mehmet Siyahkoç atandı

Demokrasi ve Atılım Partisi (Deva Partisi) il başkanlığında gerçekleştirilen törende, Kepez İlçe Başkanlığına atanan Mehmet Siyahkoç’a ve yönetim kurulu üyelerine mazbataları dağıtıldı.


Deva Partisi İl Başkanı Av. Süleyman Akıncı, hazır bulunanlara yaptığı konuşmasında, 4 aydır sıkı bir şekilde çalıştıklarını dile getirerek, “Kepezli kurucu arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Deva Partisi olarak teşkilat çalışmalarımıza aralıksız olarak devam ediyoruz. Partimiz Antalya’da Demre ve Serik İlçe başkanlarını atadıktan sonra merkez ilçe başkanlarının da atamasını sırasıyla gerçekleştirdi. Kepez İlçe Başkanı olarak da Mehmet Siyahkoç atandı. Kendisine ve ekibine teşekkürlerimizi iletiyoruz. Deva ailesi sadece Kepez’de değil, bütün ilçelerde hızlı bir şekilde büyüyor. 12 ilçede kurucu ilçe başkanlarını belirledik. Önceliğimiz, teşkilatlanmayı hızlı ve aktif bir şekilde tamamlayıp, halkımızla bir arada olmaktır. Emeği geçenlere çok teşekkür ediyoruz” dedi. Satıcı: Sorunlar yumağı Deva Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Mustafa Satıcı, ülke gündemini değerlendirerek, “Öncelikle çok iyi bir Kepez teşkilatı oluşturulmuş. Değerli il başkanımız olmak üzere emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum. Türkiye’nin içinde bulunduğu tablo ile ilgili konuşmak istiyorum. Ülkemiz sıkıntılı bir dönemden geçiyor. Ekonomide, dış politikada, sağlıkta, eğitimde sorunlar yumağı artarak devam ediyor. Tüm komşularımızla sıkıntılı durumdayız. Kepez ilçe teşkilatımıza başarılar diliyoruz. İnşallah hep birlikte ülkenin aydınlık geleceğini inşa edeceğiz” diye konuştu. İlçe Başkanı Siyahkoç Deva Partisi Kepez İlçe Başkanlığına atanan Mehmet Siyahkoç, Türkiye’deki tüm Deva Partisi mensuplarına ve emeği geçenlere teşekkür ederek, hedeflerini anlattı. Siyahkoç, “Kepez ilçe yönetimi için tarihi bir gün, bu özel günü yaşayabilmemizin önünü açan başta genel başkanımız Sayın Ali Babacan’a ve Türkiye’deki tüm Deva Partisi mensuplarına teşekkür ederim. Kepez İlçe Başkanlığı görevini hakkıyla yerine getireceğime olan inançları sebebi ile bana bu görevi layık gören Deva Partisi Genel Merkez Kurucular Kurulu Üyesi Sayın Mustafa Satıcı’ya, İl Başkanımız Sayın Süleyman Akıncı’ya, 1 Eylül 2020 tarihinden bu güne büyük özveri ile çalışan kurucu heyet üyelerine çok teşekkür ederim. Memur bir ailenin çocuğu olarak geldiğim ve otuz yılı aşkın süredir ikamet ettiğim Antalya’da, bu şehre gelmiş, görmüş, yaşamış herkes gibi ben de yüreğimi vermiş bir vatandaşım. Evli ve 2 çocuk babasıyım. 2014 yılına kadar çeşitli firmalarda görev yaptım. 2014 yılında ticaret hayatına atıldım. İnşaat ve otomotiv ve bununla birlikte kafe işletmeciliği yapmaktayım” dedi. 

 

 

Siyahkoç şöyle devam etti: “Kepez’imiz Deva yuvası olacaktır. Başta ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’e, Genel Başkanımız Ali Babacan’a, bugün burada bizi yalnız bırakmayan kurucular kurulu üyesi Sayın Mustafa Satıcı’ya beni bu makama layık gören il başkanımıza, il ve ilçe yönetim kurulu üyelerimize, Kepez Kurucu Üyelerimiz Sermin Güven’e ve Erhan Erşari’ye bugün burada bulunan tüm yol arkadaşlarıma emeği geçenlere teşekkür ediyorum.”  

 

Mazbata ve yetki belgeleri verildi Konuşmaların andından atanan İlçe Başkanı Siyahkoç’a mazbatası verildi. Tören yönetim kurulu üyelerine yetki belgelerinin dağıtımı ve toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

 


İlçe teşkilatı şu isimlerden oluştu:

İlçe Teşkilat İşleri Başkanlığı Orhan Erşari, İlçe Tanıtım ve Halkla İlişkiler Başkanlığı Selçuk Yıldızer, İlçe Ekonomi İşleri, Sektörel Gelişmeleri İzleme, Dijital Dönüşüm ve Teknoloji İzleme Başkanlığı İbrahim Halil Hamidi, İlçe Eğitim, Sağlık, Sosyal İşler ve Dış İlişkiler Başkanlığı Tahsin Akkaya, İlçe Kadın Çalışmaları Başkanlığı Hatice Aksoy, İlçe Gençlik Çalışmaları Başkanlığı Abdülkadir Çetinkaya,  İlçe Kültür ve Sanat Çalışmaları Başkanlığı Nigora Sevim,  İlçe Yerel Yönetimler, Şehircilik, Doğa Hakları ve Çevre Başkanlığı Mehmet Reşit Ertopçu,  İlçe Seçim İşleri Başkanlığı Mustafa İşleyen, İlçe İnsan Kaynakları ve Parti İçi Eğitim Başkanlığı Birgül Vıcır, İlçe İdari ve Mali İşler Başkanlığı Hüseyin Ayhan,  İlçe Bilgi ve İletişim Sistemleri Başkanlığı Gökhan Çanakçı, İlçe Sekreteri Sermin Güven  İlçe Hukuk ve Adalet İşleri Başkanlığı Volkan Cant.

 







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI