Bugun...



Demre Belediye Başkanı Gülsüm Cengiz’in Yeni Yıl Mesajı

Demre Belediye Başkanı Gülsüm Cengiz yeni yıl dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

facebook-paylas
Tarih: 31-12-2023 16:51

Demre Belediye Başkanı Gülsüm Cengiz’in Yeni Yıl  Mesajı

Demre Belediye Başkanı Gülsüm Cengiz yeni yıl dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.
Başkan Cengiz Mesajında ; “Cumhuriyetimizin 100. Yılını onurla kutladığımız, acı ve tatlı olayları, sevindirici gelişmeleri, mutluluk ve hüzün veren anıları ile bir yılı daha geride bırakıyoruz. Her yeni yıl yeni atılımlar, yeni umutlar, yeni adımlar ve kısaca yenilik demektir.
Ülkemiz ve ilçemiz adına güzel gelişmelerin yaşanacağına inandığımız yeni yılı sizlerle birlikte karşılamanın mutluluk ve heyecanını yaşıyorum. Geride bıraktığımız yılda olduğu gibi yeni yılda da umudumuzu koruyarak ilçemizi hak ettiği noktaya getirmek için çalışmaya yeni projeler üretmeye devam edeceğiz..
Bizlerin, aynı ilçede yaşayan insanlar olarak, en önemli sorumluluğumuzun birbirimize karşı yardımsever, anlayışlı ve hoşgörülü olmaktır. Başta kamu kurum ve kuruluşları olmak üzere, sivil toplum kuruluşları ve toplumun tüm kesimleriyle birlikte, el ele vererek beraber yaşamak, çalışmak ve daha çok üretmek bizi aydınlık geleceğe taşıyacaktır.
Bu duygu ve düşüncelerle 2024 yılının başta ülkemize ve tüm insanlığa barış, kardeşlik, huzur, mutluluk ve aydınlık günler getirmesi dileğiyle, tüm hemşerilerimin yeni yılını kutluyor; ailesi, yakınları ve sevenleriyle birlikte nice güzel yıllara erişmelerini diliyorum” dedi.







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER DEMRE Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI