Bugun...



Deklanşöre geri dönüşüm için basılacak

Dünya genelinde kaynakların azalmaya başlamasıyla büyük önem kazanan geri dönüşüm konusu ödül programlarının radarına girdi. Markalar bu konuda çalışmalar başlatırken, Alarko Carrier da düzenlediği Küresel İklim Değişikliği Fotoğraf Yarışması’nda bu alanda özel ödül kategorisi açtı

facebook-paylas
Tarih: 04-09-2022 13:27

Deklanşöre geri dönüşüm için basılacak

Dünya genelinde kaynakların azalmaya başlamasıyla büyük önem kazanan geri dönüşüm    konusu ödül programlarının radarına girdi. Markalar bu konuda çalışmalar başlatırken, Alarko Carrier da düzenlediği Küresel İklim Değişikliği Fotoğraf Yarışması’nda bu alanda özel ödül kategorisi açtı
 
İklimlendirme sektörünün öncüsü Alarko Carrier, bu yıl dokuzuncu kez düzenlediği Küresel İklim Değişikliği Fotoğraf Yarışması’nda geri dönüşümün önemine dikkat çekiyor. Doğal kaynakların lüzumsuz kullanımının önüne geçmek ve bu konuda farkındalık yaratmak için harekete geçen Alarko Carrier, bu yıl yarışmaya özel ödül kategorisi ekledi. Çevrenin korunmasına katkı sunan geri dönüşüm sürecini anlatan, umut dolu fotoğraflar Alarko Carrier Özel Ödülü’nün sahibi olacak.
Yarışmaya 25 Eylül 2022’ye kadar amatör ya da profesyonel olarak fotoğrafla ilgilenen herkes katılabilir. Kazananlar 17 Ekim 2022 tarihinde açıklanacak. Kazanan, Vahaa Akıllı Bahçe’nin sahibi olacak.
Yarışmaya katılmak isteyen amatör ve profesyonel fotoğrafçıların; @alarkocarrier Instagram, veya @alarko_carrier Twitter hesapları üzerinden #AlarkoCarrierKüreselİklim2022 etiketiyle adını kullanarak fotoğraflarını paylaşması yeterli olacak.


Seçici kurul kimlerden oluşuyor
Seçici kurulda, Gazeteci ve Fotoğrafçı Adem Meleke, Belgeselci ve Foto Muhabiri Coşkun Aral, Fotoğrafçı Dilan Bozyel, Milliyet Gazetesi Fotoğraf Editörü ve Foto Muhabiri Ercan Arslan ve Fotoğrafçı Mehmet Turgut yer alıyor. Ayrıca seçici kurula, Alarko Carrier Yönetim Kurulu Başkanı Niv Garih ve Reklamcı Serdesin Ajans Başkanı Serhat Bayram da katkı sağlayacak.
Profesyonel fotoğrafçıların yanı sıra Taş Kağıt Makas Duygu Atölyesi ortağı ve oyuncu Ceyda Düvenci de seçici kurulda yer alacak.
 
Nasıl başvururum?
    •    Katılımcılar “Küresel İklim Değişikliği” temalı fotoğraflarını; Instagram ve Twitter üzerinden #AlarkoCarrierKüreselİklim2022 etiketini ekleyip, Instagram’da @alarkocarrier, Twitter’da @alarko_carrier hesaplarından bahsederek, fotoğraf altında “açıklama” şeklinde paylaşacaktır.
    •    Yarışmaya katılım için sadece Twitter veya sadece Instagram hesapları kullanılabileceği gibi aynı veya farklı fotoğraf ile iki mecradan birden de başvuru yapılabilir.  
    •    Yapılacak paylaşımın yarışma başvurusu olarak kabul edilmesi için “Herkese Açık” şekilde paylaşılması gerekmektedir.
    •    Yarışmacıların yüklediği fotoğraflardan kriterlere uyanlar, Alarko Carrier mikro sitesi yarisma.alarko-carrier.com.tr üzerinden düzenli olarak yayımlanacaktır.
    •    Yarışma katılımcıları, yarışma veya bu koşullara ilişkin tüm iletişimlerini  info@alarko-carrier.com.tr adresi aracılığıyla yapmalıdır.







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Çevre Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI