Bugun...



Cumhur İttifakı salona sığmadı

Cumhur İttifakı Ak Parti Kemer Belediye Başkan Adayı Rahman Şeker in Crystal De Luxe Hotel’de düzenlediği '8 Mart Kadınlar Günü' etkinliği büyük ilgi çekti.

facebook-paylas
Tarih: 09-03-2024 19:00

Cumhur İttifakı salona sığmadı

Cumhur İttifakı Ak Parti Kemer Belediye Başkan Adayı Rahman Şeker in Crystal De Luxe Hotel’de düzenlediği '8 Mart Kadınlar Günü' etkinliği büyük ilgi çekti.

Yoğun katılım gözlerden kaçmazken, NEZ’in sahne aldığı gecede, katılımcılara çekiliş ile çeşitli hediyeler dağıtılırken bir konuşma yapan Başkan Adayı Rahman Şeker, Kemerli kadınların gününü kutladı ve hep birlikte çok çalışarak Kemer’in altın çağını başlatacaklarını söyledi.

Rahman Şeker yaptığı konuşmasında, “Bugün Kadınlar gününü kutlamak için bir araya geldik. Ancak şunu bilmenizi isterim ki, sizin değeriniz ve kıymetiniz bu özel günle sınırlı değil. Göreve geldiğimiz günden itibaren kadınlarımıza olan saygımızı ve değerinizi göstermek için kararlıyız ve hazırız. 31 Mart akşamı zaferi elde ettikten sonra yapacağımız en önemi projelerimizden bir tanesi de siz değerli kadınlarımızın problemlerini ortadan kaldırmak olacak. Bazıları algı yapmaya çalışıyor. Rahman Şeker eğitimde verilen hakları kaldıracak diye. Halkımızın memnun olduğu her şeyi devam ettireceğiz. Sizin içiniz rahat olsun. Servis de vereceğiz, kırtasiye desteği de vereceğiz, okullara güvenlik desteği de vereceğiz, kantin desteği de , online eğitim desteği de vereceğiz, hediye internette vereceğiz. Bu arada kadınlarımıza sevindirici bir haber daha vermek istiyorum. Kemer’e doğalgazı getireceğiz. Kemer’i her alanda altın çağına biz ulaştıracağız. Kadınlarımız ile alakalı birçok projemiz var. Kadın Kooperatiflerine ayrıcalıklar tanıyarak ekonomik olarak destek sağlamak amacındayız. Bu destek sadece bir kermes ile sınırlı değil, yıl boyunca düzenlenecek etkinlikler ile sizleri desteklemeye devam edeceğiz. Ayrıca Kadınlar lokali kuracağımızı sizlere buradan duyurmak isterim. Bu lokalde sosyal etkinlikler, size özel atölyeler ile bir araya gelerek birlikte daha güçlü olacağız. Bu sadece bir başlangıç. Kadınlara olan desteğimiz süreklilik arz edecek ve birlikte daha güzel günlerin kapılarını ağırlayacağız. Güzel günler çok yakın. Kemer’i altın çağına birlikte ulaştıracağız. Kapı kapı gezeceğiz herkese Kemer’in kaybedecek bir gününün dahi olmadığını anlatacağız. O zaman başlasın Kemer’in altın çağı.”dedi.

Ak Parti Kemer İlçe Başkanı Uğur Ozan Gazioğlu, kadınların yoğun olarak gösterdikleri ilgi için teşekkür edip günlerini kutlarken, Milliyetçi Hareket Partisi Kemer İlçe Başkanı Hüseyin Kara ise kapalı salonların artık kendilerini almadığını, 1 Nisandan sonra açık alanlarda olacaklarını söyledi. Kemerli kadınlar da Rahman Şeker başta olmak üzere bu özel günü düzenleyenlere ve emeği geçenlere teşekkürlerini sundular. 

 







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KEMER Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI