Bugun...



Cumhur İttifakı Ak Parti Kumluca seçim koordinasyon merkezi törenle açıldı

Cumhur İttifakı Ak Parti Kumluca seçim koordinasyon merkezi, Cumhur İttifakı Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü ve Ak Parti Antalya Milletvekilleri’nin katılımıyla açıldı.

facebook-paylas
Tarih: 08-03-2024 19:06

Cumhur İttifakı Ak Parti Kumluca seçim koordinasyon merkezi törenle açıldı

Cumhur İttifakı Ak Parti Kumluca seçim koordinasyon merkezi, Cumhur İttifakı Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü ve Ak Parti Antalya Milletvekilleri’nin katılımıyla açıldı.

Ak Parti Kumluca seçim koordinasyon merkezi açılışına Ak Parti Antalya Milletvekilleri Atay Uslu, Mustafa Köse ve Tuğba Vural Çokal, Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Kumluca Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışında konuşan Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, hükümet olarak Kumluca özelinde son bir yıl içinde bir çok yatırımlar yapıldığını, bu yatırımların başında DSİ tarafından yapılan dere ıslahları ve mendirekler bulunduğunu söyledi.

Kumluca’ya yapılan DSİ yatırımları tamamlandığında ilçede yaşanan sel ve su baskınlarının ortadan kalkacağını ifade eden Uslu, “Göksu deresi, Akmaz deresi, Gavur deresi, Yapraklı deresi ve dört tane gölet projesi var . Bu yatırımların şu ana kadar ihale bedeli 1,6 milyar Türk lirasıdır. Projeler tamamlandığında istimlak bedelleriyle yatırım miktarı dört milyar liraya ulaşacak. Buda bize devletimizin gücünü gösteriyor. İnşallah 31 Mart’tan sonra yerel yönetimleri de kazanarak Antalya’mızı, Kumluca’mızı gerçek belediyecilik ile tanıştıracağız.” dedi.

Cumhur İttifakı Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü de Antalya’nın Altın Çağını başlatmak için çıktıkları hizmet yolunda, son 25 girdiklerini söyledi.

Antalya'da, 31 Mart ile yepyeni bir dönemin başlayacağını belirten Tütüncü, Antalya’nın Kumluca’nın son beş yılda adeta fetret devri yaşadığını ifade ederek, “Kimsenin endişesi olmasın. Hizmet denince akla önce Ak Parti gelir. Şimdi son beş yılda neden Antalya’da, neden Kumluca’da hizmet olmadığını çok iyi anlamış olmalısınız. Kumluca’mıza yapacağımız öyle projeler var ki, yapacak olduğumuz projelerle Allah’ın izniyle beş yıllık kaybı unutacaksınız.” dedi.

Kumluca sahillerinde aile plajları, yolların sıcak asfalt yapılması, gençler için sportif etkinlik alanları, doğal gaz ve Adrasan’a tekne yanaşma yeri gibi bir çok hizmet projeleri olduğunu sözlerine ekledi.

Cumhur İttifakı Ak Parti Kumluca Belediye Başkanı Adayı Hüseyin Orhantekin de 31 Mart’tan itibaren göreve geldiklerinde, Kumluca’nın acil bekleyen sorunlarını tek tek çözüme kavuşturacaklarını söyledi.

Kumluca’da sosyal belediyeciliğe önem vererek, ortak akıl, doğru hizmet ve adaletli bir yönetim izleyeceklerini ifade eden Orhantekin, “Kumluca’mızın yol sorunu var, göreve gelir gelmez yollarımızı sıcak asfalt ile buluşturacağız. İlçemize içerisinden bir çok sosyal donatı alanı yer alacak yaklaşık 200 bin metrekare alana sahip olacak millet bahçesi oluşturacağız. Gençlerimize yönelik bir çok projelerimiz var, Sarnıç Tepesine seyir terası ve teleferik yapacağız. Tüm bunları merkezi hükümetimizin ve Antalya Büyükşehir Belediye’mizin desteğiyle tüm bu hizmetleri gerçekleştireceğiz.” diye konuştu.

Ak Parti Kumluca ilçe Başkanı Erol Uysal da, Kumluca’da eksik hizmetlerin yanı sıra geçtiğimiz yıl sel, bir gün öncede bir hortum afeti yaşandığını, bu afetlerden etkilenen vatandaşlara devletin tüm imkanlarının seferber edildiğini söyledi.
Mehmet ALPTEKİN / KUMLUCA







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KUMLUCA Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI