Bugun...



Cruise seyahatlerine ilgi yükseldi

Son dönem Cruise seyahati birçok tatil seçeneği arasında hem farklı konsepti hem de erken rezervasyon fırsatlarıyla öne çıkmaya başladı.

facebook-paylas
Tarih: 20-04-2023 18:01

Cruise seyahatlerine ilgi yükseldi

Halil ÖNCÜ-ANTALYA
Son dönem Cruise seyahati birçok tatil seçeneği arasında hem farklı konsepti hem de erken rezervasyon fırsatlarıyla öne çıkmaya başladı.
Akdeniz bölgesinde, Türkiye’den kalkışlı turlarla beraber tatilcilerin daha çok tercih ettiği Akdeniz kıyıları ve Yunan Adaları turları 2023 sezonu için yoğun talepler alıyor.
Antalya’da yer alan Dreamway Travel Firması Genel Müdürü Hakan Şenel yaptığı açıklamada ilginin büyük olduğuna dikkat çekti ve şu açıklamalarda bulundu:
Cruise seyahatlerini soruyorlar!
“Türkiye’nin gelişen turizmi ile birlikte son dönemde revaçta olan Cruise turizmi son birkaç yıldır daha da hızlanmış ve özellikle 2023 yılında bir çok firmanın yeni gemileri ile seferlerini arttırmışlardır. Bununla beraber içerisinde restoranlar, alışveriş merkezleri, yüzme havuzları, eğlence alanları ile birlikte yüzlerce kişinin beş yıldızlı otel kalitesinde hizmet alabildiği deniz üzerinde ülkeleri gezerek farklı bir deneyim ve tatil konseptini daha çok harekete geçirmiş bulunmaktadır. Misafirlerimiz tatil için en çok sordukları paketlerin başında Cruise seyahatleri geliyor. “
Bu yıl hedef geçen yılın üç katı misafiri Cruise seyahatine yollamak!
“Özellikle Akdeniz bölgesinde Türkiye’den kalkışlı turlarla beraber misafirlerimizin daha çok tercih ettiği Akdeniz kıyıları ve Yunan Adaları turları 2023 sezonu için yoğun talepler ile karşılaşmaktayız. Halen erken rezervasyon indirimleri devam eden Cruise turları, satışarımızın önemli bir parçasını oluşturmaktadır. Bu yeni ve farklı deneyime, tüm misafirlerimizi bir kez olsun gerçekleştirmesi dileklerimle, gelişen ve yenilenen turizmle beraber hayallerin gerçeğe döndüğü yerde çalışmalarımıza devam ediyoruz.Dreamway Travel olarak, geçen sene Kuşadası ve İstanbul kalkışlı toplamda 1300 kişiyi Cruise  gemisi ile tatile gönderdik.  Bu sene 2023 yılında hedefimiz şimdiden bunun üç katı ve erken rezervasyonların çoğu da dolmuş durumda. İlgi büyük. “diye konuştu.

 







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER TURİZM Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI