Bugun...



Çocuk dostu tatil rotalarına yolculuk başlasın

Bütün yıl yorulduğunuzu biliyoruz. Çocuklarla tatile gitmeye bir türlü cesaret edemediğinizi de…Türkiye’nin önde gelen turizm portalı Tatilsepeti, ailesiyle birlikte gönül rahatlığı ile tatile çıkmak isteyenlerin imdadına yetişiyor.

facebook-paylas
Tarih: 23-06-2022 17:44

Çocuk dostu tatil rotalarına yolculuk başlasın

Bütün yıl yorulduğunuzu biliyoruz. Çocuklarla tatile gitmeye bir türlü cesaret edemediğinizi de…Türkiye’nin önde gelen turizm portalı Tatilsepeti, ailesiyle birlikte gönül rahatlığı ile tatile çıkmak isteyenlerin imdadına yetişiyor. Birbirinden güzel tatil beldelerinde, çocuklarınız ile bir arada deniz kum ve güneşin keyfini çıkarmaya hazır olun.

 

Ege’nin serin mavi sularından Akdeniz’in yeşiline, doğanın en güzel renklerinin bin bir tonunu keşfetmeye hazır olun! Turizm sektörünün deneyimli oyuncuların Tatilsepeti, çocuklu ailelere özel, Side’den Belek’e Bodrum’dan Fethiye’ye, yurdun en güzel köşelerinde birbirinden konforlu tatil seçenekleri sunuyor.

Siz dinlenirken onlar eğlenecek
Çocukların ve ebeveynlerin keyifli vakit geçirmeleri, her çocuğun oynamaktan mutluluk duyacağı oyunları, aktiviteleri ve oyun alanlarını düzenleyen çocuk dostu Bodrum otelleri, Bodrum’un en keyifli bölgelerinde hizmet veriyor. Çocuklar için düşünülen su parkı, su kaydırağı, oyun park, mini club, bakıcı, oyun grubu gibi hizmetler ile çocuklar eğlenceye doyacak. Tatilinizin her anını sizin için planlayan Bodrum otelleri hakkında detaylı bilgi için https://www.tatilsepeti.com/bodrum-otelleri linkini ziyaret edebilirsiniz.

Her şey dahil hizmet seçeneği
Her yıl binlerce yerli ve yabancı turisti ağırlayan Side, Antalya’nın en güzel bölgelerinden birinde konumlanıyor. Çocuklarınızla rahatlıkla tercih edebileceğiniz her şey dahil oteller, ultra her şey dahil oteller, yarım pansiyon oteller ve butik oteller gibi çeşitli konseptlerde hizmet veren belde, hayalinizdeki tatil temasına uygun alternatifler sunuyor. Antik bir yerleşim alanı olan belde, hem tarihi dokusu hem de kültürel faaliyet seçenekleriyle misafirlerine unutulmaz bir tatil deneyimi vadediyor. Detaylı bilgi için https://www.tatilsepeti.com/side-otelleri linkini ziyaret edebilirsiniz.

Mavi bayraklı birçok alana sahip olan plajlarda ‌‌Akdeniz'in muhteşem maviliğinin tadını çıkarmaya hazır olun. Antalya’nın bir diğer gözde beldesi Belek de, çocuklarla tatil yapmak için en uygun seçenekler arasında sıralanıyor. En iyi otel seçeneklerine sahip olan belde, tüm güzelliği ve eğlencesi ile sizi karşılıyor. Farklı konseptlerde hizmet veren oteller, konsept kahvaltıları, farklı içecekleri, eğlence aktiviteleri ve sahilleri ile ön plana çıkıyor. Aynı zamanda güler yüzlü çalışanları ile de kendinizi evinizde hissetmenize ve rahat etmenize ortam hazırlıyor. Detaylı bilgi için https://www.tatilsepeti.com/belek-otelleri linkini ziyaret edebilirsiniz.

Denize sıfır bir konfor
Merkez otelleri, denize sıfır konumu, masmavi denizi, sımsıcak kumları ve içinizi ısıtacak güneşi ile yerli yabancı turistlerin uğrak noktalarından Fethiye de, çocuklu tatil için en uygun seçenekler arasında yer alıyor. Detaylı bilgi için https://www.tatilsepeti.com/fethiye-otelleri linkini ziyaret edebilirsiniz.

Çocuklarınızla unutulmaz anılar biriktireceğiniz bir başka alternatif ise, Kuşadası. 5 yıldızlı, her şey dahil seçenekleri ile konfor vadeden tatil beldesi, tercih edilen otel özelliklerine ve otellerin hizmet çeşitliliğine göre farklı fiyatlandırma seçenekleri sunuyor. Detaylı bilgi için https://www.tatilsepeti.com/kusadasi-otelleri linkini ziyaret edebilirsiniz.

Rota oluşturuldu: Yavru vatan Kıbrıs
Ege ve Akdeniz sahillerinin yanı sıra, vize ya da pasaporta gerek duymadan seyahat edilebildiğinden, tatilcilerin Kıbrıs’a da yoğun bir talebi oluyor. Akdeniz ikliminin yaşandığı Kıbrıs’ta, tatil sezonunun Türkiye’deki tatil yörelerine kıyasla daha uzun sürmesi de, yine yavru vatanın çekiciliğini arttıran faktörler arasında yer alıyor. Tatilsepeti’nin sunduğu fırsatlar hakkında detaylı bilgi için https://www.tatilsepeti.com/kibris-otelleri linkini ziyaret edebilirsiniz.

Misafirlerinin gönül rahatlığı ile tatil planı yapması için özenle çalışan Tatilsepeti ailesi, tüm misafirlerini unutulmaz anılar biriktirmeye davet ediyor.







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER TURİZM Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI