Bugun...



CHP Manavgat İlçe Örgütü Meclis Üyesi adaylarını açıkladı

Cumhuriyet Halk Partisi Manavgat İlçe Örgütü, kenti ileriye taşıyacak olan genç, liyakatli, vizyon sahibi ve donanımlı kişilerden oluşan meclis üyesi aday listesini Manavgat İlçe Seçim Kurulu’na teslim etti.

facebook-paylas
Tarih: 23-02-2024 14:26

CHP Manavgat İlçe Örgütü Meclis Üyesi adaylarını açıkladı

Cumhuriyet Halk Partisi Manavgat İlçe Örgütü, kenti ileriye taşıyacak olan genç, liyakatli, vizyon sahibi ve donanımlı kişilerden oluşan meclis üyesi aday listesini Manavgat İlçe Seçim Kurulu’na teslim etti. CHP Manavgat İlçe Başkanı Oykun Başar ve yönetim kurulu üyeleri ile “Halkın Doktoru” CHP Manavgat Belediye Başkan Adayı Niyazi Nefi Kara’nın müşterek çalışmalarla belirlediği meclis üyesi aday listesi, kent halkını temsil edecek ve vatandaşların ihtiyaçlarına cevap verecek bir şekilde oluşturuldu. CHP Manavgat İlçe Başkanı Oykun Başar, meclis üyesi adaylarının listesinin Manavgat halkının bütününü temsil edeceğini söyledi. Başkan Başar, “31 Mart Yerel Seçimleri’nde adayımız Niyazi Nefi Kara’nın belediye başkanı olacağına inancım tam. Başkan Adayımız Nefi Kara ile kent yönetiminde görev alacak olan meclis üyesi adayı arkadaşlarımızın hepsi Manavgat’ın sorunlarına hakim ve mesleğinde donanımlı insanlar. Önümüzdeki 5 yıllık süreç içerisinde vatandaşlarımızın tüm istek ve ihtiyaçlarına cevap verecek nitelikler ilk önceliğimiz oldu. Cumhuriyet Halk Partisi’nin her bir ferdi, kenti için duyarlı, geleceğine sahip çıkacak donanımda ve kalbinde Manavgat sevdası var. Bizler, bu kentte yaşayan herkesi Manavgat’ın doğal meclis üyesi olarak görüyoruz. Temsil gücü yüksek, eğitimli, genç, dinamik, vizyon sahibi ve liyakatli isimler ile kentimizi ileri taşıyacağız. “Halkçı Belediyecilik” anlayışı adayımız Niyazi Nefi Kara ile devam edecek. Bugüne kadar görev alan tüm meclis üyesi arkadaşlarıma verdikleri emeklerden ve çalışmalardan dolayı da ayrıca teşekkür ediyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da halkımızın ve Manavgat’ımızın yararına olan tüm proje ve hizmetleri özenle yerine getirmeye devam edeceğiz” dedi.

CHP Manavgat Meclis Üyesi Adayı listesi ise sırasıyla şu şekilde;
Gülsüm Özer, Mehmet Burak Çeker, Ayşe Zehra Akın, Seval Öz Özgenç, Özlem Tarakçı, Mehmet Çevik, Hüseyin Sırcan, Mehmet Çiçek, Emine Sema Çağlar, Mehmet Engin Tüter, Hayri Okutan, Mehmet Tosak, Burak Mutlu, Mustafa Kemal Dönmez, Osman Coşar, Levent Arslan, Mehmet Doğan, Kasın Küçükkaya, Halil Ünal, Mustafa Emek, Ali İhsan Kılınç, Selma Bülbül, Adil Baybuğ, Mesut Tok, Barış Çakmak, Kübra Sarıkaya, Sürayya Karaosmanoğlu, Ertan Aysal, Ümmü Doğan, Akif Karakaya, Ahmet Koyak Mustafa Keçer, Fatmaana Uyanık.

Kontenjan adayları ise; Nazmi Gündüz, Mustafa Öztürk, Ahmet Uslu ve Hacer Keçer Karakoç







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER MANAVGAT Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI