Bugun...



CHP'li Nefi Kara turizm emekçilerine simit ikram etti

Cumhuriyet Halk Partisi Manavgat Belediye Başkan Adayı “Halkın Doktoru” Niyazi Nefi Kara, günün ilk ışıklarında duraklarda servis bekleyen turizm çalışanlarına ziyaret gerçekleştirerek sıcak simit ikramında bulundu.

facebook-paylas
Tarih: 18-02-2024 17:24

CHP'li Nefi Kara turizm emekçilerine simit ikram etti

Cumhuriyet Halk Partisi Manavgat Belediye Başkan Adayı “Halkın Doktoru” Niyazi Nefi Kara, günün ilk ışıklarında duraklarda servis bekleyen turizm çalışanlarına ziyaret gerçekleştirerek sıcak simit ikramında bulundu. Başkan Adayı Kara’ya, CHP Manavgat İlçe Başkanı Oykun Başar, CHP Seçim Komitesi Başkanı Abbas Tarakçı, kadın kolları, gençlik kolları üyeleri ile partililer de eşlik etti. Turizm emekçileri, Başkan Adayı Nefi Kara’nın ziyaretinden dolayı oldukça mutlu olduklarını belirterek “Halkçı Belediyecilik” anlayışının Manavgat’ta güçlenerek devam edeceğini söyledi. CHP Manavgat Belediye Başkan Adayı Niyazi Nefi Kara, Manavgat’ta yaşayan insanların mutluluğu için göreve talip olduklarını belirterek her zaman emekçilerin yanında olacaklarını vurguladı. Başkan Adayı Kara, “Bu kentin bir evladı olarak tüm emekçi vatandaşlarımızın her zaman yanlarında olacağımın sözünü veriyorum. Onları hiçbir koşulda yalnız bırakmayacağız. Onların sosyal ve ekonomik olarak ferahlaması için ne gerekiyorsa özenle yerine getireceğiz. Bu kapsamda da göreve gelmemiz durumunda “Kariyer Destek Ofisi” projemizi hayata geçireceğiz. Hemşerilerimizin kendi sektörlerinde donanımlı hale gelmesi için teknik anlamda onlara yardımcı olacağız.
Kentimizde kış aylarının gelmesiyle birlikte kentimizde işsizler ordusu oluşuyor. Bunun önüne geçmek amacıyla turizmi 12 aya yaymayı ve kalifiye elaman yetişmesini hedefliyoruz. Bu kent mutlu insanların yaşadığı bir yer olacak. Yörük çocuğu olarak sözüm söz” dedi.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI