Bugun...



CHP'li Nefi Kara partililerle bir araya geldi

Cumhuriyet Halk Partisi Manavgat Belediye Başkan Adayı “Halkın Doktoru” Niyazi Nefi Kara, CHP Manavgat İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği delege toplantısında partililerle bir araya geldi.

facebook-paylas
Tarih: 12-02-2024 15:50

CHP'li Nefi Kara partililerle bir araya geldi

Cumhuriyet Halk Partisi Manavgat Belediye Başkan Adayı “Halkın Doktoru” Niyazi Nefi Kara, CHP Manavgat İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği delege toplantısında partililerle bir araya geldi. CHP Manavgat İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği yemekli toplantıya Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, CHP Antalya Milletvekilleri Sururi Çorabatır ve Aliye Coşar, CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı ile CHP Manavgat Seçim Komitesi Başkanı Abbas Tarakçı da katıldı. CHP Manavgat Belediye Başkan Adayı Nefi Kara, eşi Hacer Ceyhan Kara ile tüm partilileri tek tek selamladı, uzun uzun sohbet ederek yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi. Ayrıca toplantıda “Halkın Doktoru” nun Manavgat’la ilgili yapacağı proje ve hizmetlerin ön sunumu da hazırlanan video ile partililere aktarıldı.

BAŞKAN ADAYI KARA; MANAVGAT İÇİN VARIZ
CHP Manavgat Belediye Başkan Adayı Nefi Kara, toplantıda yaptığı konuşmada 31 Mart’tan sonra halkçı belediyecilik anlayışıyla kente hizmet edeceklerini belitti. Başkan Adayı Kara, “Bizler bu yola çıkarken hiç hesap yapmadık. Çünkü zaman hesap yapma zamanı değildi. Bize nerede ihtiyaç varsa ve ne görev verilirse partimizin emrindeyiz dedik. Manavgat’ın sana ihtiyacı var diyen partililerimizin haricinde birçok farklı siyasi görüşlerden de destekler geldi. Manavgat için varız diye yola çıktık. Dediler ki yorulacak mısın? Biz yorulmamak için yola çıktık. Bizler bu Torosların evladıyız. Çünkü Toroslarda yörük çadırında bir duman tütüyorsa umut var demektir diyen Mustafa Kemal Atatürk’ün evlatlarıyız. Yörüklere ve Manavgatlılara güvenerek yola çıktık çünkü birbirimize inandık. Başka partilerin adayları kim olur diye hiç düşünmedik ve hesap da yapmadık. Yapmayacağız da. Biz memleketimize hangi hizmetleri yapabiliriz diye yola çıktık. Büyükşehir Belediye Başkanımız hem yangın hem sağlık ciddi sorunlar geçirdi. Büyükşehir açısından Manavgat’ın eksikleri olduğunu biliyoruz. Biz Muhittin Başkana 2015 seçimlerinde “Torosların Evladı” sloganımızı hediye etmiştik. Yola çıkarken de yanındaydık. 2019 da Büyükşehir Belediye Başkanı oldu. Manavgat’a olan borcunu fazlasıyla ödeyecektir. Her zaman yan yana olacağız ve başaracağız. Manavgat’ta Şükrü Başkanımız uzun süre başarılı bir görev yaptı ve demokrasi açışından örnek bir kararla görev değişimi sürecini başlattı. Eksiklerimizi de siz tamamlayın diyerek bizden bu kadar dedi. Onu ağabey olarak görüyoruz desteğini her zaman arkamızda hissediyoruz. Ayrımız gayrımız yok. İşte Manavgat’ta Cumhuriyet Halk Partisi’nin yenilmez neferleri karşımızda. Başaracağız. Bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan tüm partililerimize yürekten teşekkür ediyorum” dedi.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER MANAVGAT Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI