Bugun...



CHP'li Kadınlar bahar kahvaltısında buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi Manavgat İlçe Kadın Kolları, Bahar aylarının gelmesi nedeniyle düzenlenen kahvaltı organizasyonunda bir araya geldi.

facebook-paylas
Tarih: 04-04-2022 15:53

CHP'li Kadınlar bahar kahvaltısında buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi Manavgat İlçe Kadın Kolları, Bahar aylarının gelmesi nedeniyle düzenlenen kahvaltı organizasyonunda bir araya geldi. “Bahara Merhaba” etkinliğine CHP Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Bahar Önal, Antalya İl Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Deveci, CHP Manavgat İlçe Başkanı Aliye Coşar, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, eşi Hatice Sözen, Kadın Kolları İlçe Başkanı Dilşad Taş ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı. Yüzlerce kadının katıldığı kahvaltı organizasyonunda CHP İlçe Başkanı Aliye Coşar, CHP Manavgat Kadın Kolları Başkanı Dilşad Taş, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ve eşi Hatice Sözen, gelen konuklarla teker teker ilgilenerek sohbet gerçekleştirdi.

GÜÇLÜ TOPLUM GÜÇLÜ KADINLARLA OLUR
Bahara Merhaba etkinliğinde konuşma gerçekleştiren CHP Antalya İl Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Deveci, böylesine güzel bir ortamda bir arada olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Deveci, “Böylesine güzel bir ortamda sizlerle buluşmamıza vesile olan Manavgat Kadın Kollarımıza teşekkür ediyorum. Antalya’dan size selam ve sevgiler getirdik. Sıkıntılarımız, işsizlik kaygılarımız devam ediyor. Hayatımızdan alınan o güzel renkler yeniden gelecek. İktidara geldiğimizde kadınlarımızla ilgili projelerimiz var. Hiçbir kadın ve çocuk kendini yalnız hissetmeyecek. Güçlü ve mutlu bir Türkiye’de hep beraber yaşayacağız “dedi. Kadınların hayatın her alanında mücadele ettiğini belirten Başkan Aliye Coşar ise güçlü toplumların güçlü kadınlarla olacağını söyledi. Coşar  “ Güçlü toplumlar güçlü kadınlarla olur. Kadının olmadığı hiçbir mücadele başarıya ulaşmaz. Bu nedenle iktidara giden bu yolda birlikte mücadele edeceğiz. Vardık, varız, varolacağız” dedi.  

TOPLUMUN TEMEL TAŞI KADINLARIMIZ
CHP Manavgat Kadın Kolları Başkanı Dilşad Taş, uzun bir aradan sonra tekrar bir araya gelerek mutluluğu paylaşmanın kendilerine güç verdiğini söyledi. Taş, “Bugün burada buluşma amaçlarımızdan birisi de gücümüze güç katmak ve birlik içerisinde olmaktır. Gençlerimizin ve çocuklarımızın önünü açmak istiyorsak, onlara güzel bir gelecek bırakmak istiyorsak bu mücadele içerisinde hep beraber olmamız gerektiğini düşünüyorum. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum” dedi. Toplumun temel taşının kadınlar olduğunu belirten Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, kahvaltı organizasyonun güzellik ve mutluluk kattığını söyledi. Başkan Şükrü Sözen, “Bugün buraya gelen kadınlarımız baharın geldiğini ve güzel şeylere layık olduğumuzu bir kez daha gösterdi. Bizlere bu enerjiyi verdiğiniz için hepinize yürekten teşekkür ediyorum. Uzun zamandır zorluklarla mücadele ediyoruz. Bu olumsuzluklar ve moral bozukluğu hepimizi etkiledi. Ama hep ayağı kalkmayı ve kaldığımız yerden devam etmeyi başardık. Öyle bir süreçten geçiyoruz ki hiç birini hak etmiyoruz. Çocuklarımızın geleceğinden ve büyüklerimizin hak ettiği koşullarda yaşayamadığını görmek bizi çok üzüyor. Çocuklarımızın beklentilerine cevap verememizin ezikliğinin yaşıyoruz. Kadınlarımız, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’le birlikte cihan harbin de de mücadele etti. Hep mücadele içerisinde var olarak bizlere yol gösterdi. Bizler, güzel şeylere ve güzel bir yaşam tarzına sahip olmamız gerektiğini düşünmek zorundayız. Çünkü biz bunları hak ediyoruz. Kadınların algısına ve günü takip eden gözlemlerine son derece güveniyorum. Eğer hak ettiğimiz şeylerin daha da güzel olmasını istiyorsak, lütfen gördüğümüz olumsuzlukları çevremizle konuşalım. Bu ülkenin kuruluşumda kadının büyük emeği var. Bu etkinliğin, bizleri motive ettiğine ve güzel şeylerin başlangıcı olduğuna inanıyoruz.  İyi ki varsınız” dedi. Kahvaltı organizasyonu hediye çekilişi ve çeşitli eğlencelerle devam etti. 







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER MANAVGAT Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI