Bugun...



CHP Kumluca Kadın Kolları Başkanı İstifa Etti

CHP Kadın Kolları Başkanı Derya Arıkan: “Yapılan haksızlıklardan dolayı, bugün itibari ile istifa ettim”

facebook-paylas
Tarih: 09-07-2021 13:37

CHP Kumluca Kadın Kolları Başkanı İstifa Etti

ARIKAN: YAPILAN HAKSIZLIKLARDAN DOLAYI İSTİFA ETTİM
Kumluca CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Derya Arıkan, görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Yapılan haksızlıklardan dolayı görevinden istifa ettiğini açıklayan Derya Arıkan, “Yaklaşık 2 yıldır devam ettirdiğim Cumhuriyet Halk Partisi Kumluca Kadın Kolları Başkanlığımdan, bugün (08/07/2021) itibarı ile istifa etmiş bulunmaktayım. Bu süreçte bana karşı yapılan haksızlıklar ve muamelelerden dolayı da, kişisel kırgınlıklarımı da dile getirmeden geçemeyeceğim.
Görevimi devam ettirdiğim süre içerisinde, var gücümle elimden geldiğince partim için gayret içerisindeydim. Bir kadın olarak, üye kaydı yaptırmaktan tutun da, Kumluca ilçemizde ki kadınlara ulaşabilmek adına, elimden geleni yaptım. Bundan sonra ki süreçte de, CHP kimliğimi aynı gurur ve heyecanla taşımaya devam edeceğim” dedi.

Arıkan sözlerini şöyle sürdürdü:
“Birlikte yola çıktığım yönetimime, delege arkadaşlarıma da desteğim tamdır. Kadın Kolları Başkanlığını yaptığım süre içerisinde, bana olan desteğini esirgemeyen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Muhittin Böcek’e ve Antalya Kadın Kolları Başkanımız Sayın Nilüfer Deveci’ye ayrıca teşekkürü borç bilirim. Aynı ekipte yer alarak, Cumhuriyetimiz için, Türk Kadını için birlikte yol yürüdüğüm ekip arkadaşlarıma, diğer İlçe Kadın Kolları Başkanlarıma ve yönetimlerine teşekkür ederken, çalışmalarında başarılar dilerim. Makamlar kalıcıdır, insanlar ise fanidir. Saygılarımla".
Mehmet ALPTEKİN / KUMLUCA







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KUMLUCA Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI