Bugun...



CHP Konyaaltı'ndan miting gibi açılış

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konyaaltı Belediye Başkan adayı Cem Kotan'ın Seçim Koordinasyon Merkezi, mitingi andıran bir açılışla çalışmalarına başladı. Atatürk Bulvarı'ndaki Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılış törenine Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve yeniden aday gösterilen Muhittin Böcek, CHP İl Başkanı Nail Kamacı, CHP’nin Kepez Belediye Başkan adayı Mesut Kocagöz, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Deveci, CHP Konyaaltı İlçe Başkanı Demet Gündüz ile il ve ilçe yöneticileri, kurum temsilcileri, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

facebook-paylas
Tarih: 12-02-2024 16:18

CHP Konyaaltı'ndan miting gibi açılış

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konyaaltı Belediye Başkan adayı Cem Kotan'ın Seçim Koordinasyon Merkezi, mitingi andıran bir açılışla çalışmalarına başladı.
Atatürk Bulvarı'ndaki Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılış törenine Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve yeniden aday gösterilen Muhittin Böcek, CHP İl Başkanı Nail Kamacı, CHP’nin Kepez Belediye Başkan adayı Mesut Kocagöz, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Deveci, CHP Konyaaltı İlçe Başkanı Demet Gündüz ile il ve ilçe yöneticileri, kurum temsilcileri, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Açılışta, koordinasyon merkezi önünde kurulan sahnede adaylar ve il yöneticileri vatandaşa seslendi.

 

 

-BAŞKAN BÖCEK: “HERKESİN HİZMETİNDEYİZ”
Cem Kotan’ın Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, adayların belirlenmesi konusunda CHP Genel Merkezi'nin kararlarına herkesin saygı duyması gerektiğini söyledi.
Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin son 5 yılda Manavgat yangını, depremler, maden faciaları gibi önemli afetlerle uğraştığını, Covid salgınına rağmen önemli hizmetler gerçekleştirdiğini kaydeden Muhittin Böcek, 50 bin kişinin öldüğü 6 Şubat depreminde CHP'li 11 büyükşehir belediyesinin depremzedelerin yanında olduğunu hatırlattı. Başkan Böcek, "Her ne kadar 'Nerede bu CHP'li belediyeler' deseler de, biz oradaydık. İlçe ve il belediye başkanlarımızla birlikte vatandaşlarımızın yaralarını sardık, bundan sonra da yaraları sarmaya devam edeceğiz. Her şeye rağmen kimseyi ötekileştirmeyeceğiz. AK Partililerin de, ülkücülerin de hizmetinde olacağız" dedi.
Muhittin Böcek, Mustafa Kemal Atatürk'ün, "Benim iki büyük eserim var; birisi Cumhuriyet, diğeri Cumhuriyet Halk Partisi" dediğini anımsatarak, "Cumhuriyetimize de, Cumhuriyet Halk Partimize de sahip çıkacağız. Azimle, gururla, 5 yıl daha herkesin belediye başkanı olacağıma söz veriyorum" diye konuştu.

-CHP İL BAŞKANI KAMACI: “DÜN BİTTİ, BUGÜN YENİ BİR GÜN”
CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı ise, parti içindeki yarışların artık geride kaldığını vurguladığı konuşmasında şunları söyledi:
“Parti içindeki yarışmalara takılıp kalmak ülkemize yapılacak en büyük kötülüklerden biridir. Geleceğe güvenle bakabilmenin yolu, 31 Mart'ta CHP'yi Konyaaltı ve Büyükşehir Belediyesi'nde öne geçirmektir. Bunu hep beraber yapalım. Dünle geçirilecek zamanımız yok. Artık dünle ilgili konuları konuşacak vaktimiz de yok. Dün bitti. Bugün yeni bir gün başlıyor Konyaaltı'nda. Zaman zaman haksızlıklar yapıldığını düşünür ve üzülebiliriz. Belki de yapılıyordur. Ama biz CHP'liyiz, yarışmayı bilen partiyiz. Bu yanlışlıkları bir tarafa bırakacağız ve hedefimiz 31 Mart olacak. Konyaaltı CHP'nin kalesi diye yatıp beklemeyeceğiz. Konyaaltı ve Büyükşehir'de oyumuzu azami ölçüde artıracağız. O zaman görevimizi en iyi şekilde yapmış olacağız. Bunun için adaylarımızı kucaklayalım ve onlar için çalışalım.”

 

 

- KONYAALTI ADAYI CEM KOTAN: “PROJELERİN ÇITASINI DAHA YÜKSEĞE TAŞIYACAĞIZ”
CHP Konyaaltı Belediye Başkan adayı Cem Kotan da açılışta, Konyaaltı'nın sahilini, doğasını, tarihini koruyarak, Konyaaltı’nı herkes için yaşanabilir, daha mutlu bir yaşam sürdürülebilir hale getirmek için yola çıktığını bildirdi.
Konyaaltı’nı katılımcı ve demokratik yerel yönetim anlayışıyla, birlikte yöneteceğini vurgulayan Cem Kotan, Konyaaltı için bugüne kadar yapılan hizmetlerin, Konyaaltı'na değer katan projelerin çıtasını çok daha yükseğe taşıyacağını ifade etti.
Cem Kotan,  şöyle devam etti: “31 Mart’a kadar mahalle mahalle, sokak sokak, hane hane çalışacağız. Tüm insanımıza kendimizi, yönetim anlayışımızı, projelerimizi anlatacağız. 31 Mart’tan sonra ise, çok daha fazla çalışacağız. Ortak akılla şekillenen ortak yaşamı birlikte inşa edeceğiz. Kentin ihtiyaçlarını birlikte belirleyeceğiz. Esnafımızla, muhtarlarımızla, meslek odalarıyla, kadınlarla, emeklilerle, gençlerle 7’den 70’e tüm Konyaaltı ile iletişim ve etkileşim halinde olacağız. Hayatın içinde, sürdürülebilir ve yaşayan projeler üreteceğiz. Kaynakların verimli kullanıldığı; gerçek ihtiyaçlara cevap veren projeleri hayata geçireceğiz."

-CHP İLÇE BAŞKANI DEMET GÜNDÜZ: “TÜM ÖRGÜTÜMÜZ BİRLİK OLMALI”
CHP Konyaaltı İlçe Başkanı Demet Gündüz de, "Seçim kampanyası sürecinde, Konyaaltı'mızı ortak akılla ve hep beraber yönetme arzumuzu hep birlikte örgütleyeceğiz" diyerek sözlerine başladı. Demet Gündüz şöyle konuştu:
“Burada yaptığımız çalışmalarla Büyükşehirde oylarımızı arttıracak ve sosyal demokrat belediye yönetimi anlayışını beş yıl daha bütün Antalya'da yaşatacağız. Seçim sürecine katkı koyan ve destek olmaya devam eden tüm örgütümüze şükranlarımı sunuyorum. Konyaaltı'mızda bir dönem daha seçimden birinci parti olarak çıkacak ve gönülden hizmet etmeye devam edeceğiz. Cem başkanımıza çıkmış olduğu yolda başarılar diliyor, tüm örgütümüzü bu yolda birlik olmaya çağırıyorum."

 







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KONYAALTI Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI